Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 138 (8055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Competiție

Formația de dans „Adalis” de la Palatul Copiilor Suceava, pe podium la Festivalul-Concurs Internațional de Gimnastică și Dans „Prietenia”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Formația de dans „Adalis” de la Palatul Copiilor Suceava a câștigat recent două locuri I la Festivalul-Concurs Internațional de Gimnastică și Dans „Prietenia”. Copiii care fac parte din Formația „Adalis”, ce aparține de Cercul de dans sportiv din cadrul Palatului Copiilor Suceava, îndrumați de prof. Aida Petrea, au reprezentat Suceava, în perioada 10-12 iunie 2022, la Festivalul-Concurs Internațional de Dans „Prietenia” din Vaslui, aflat la cea de-a XXXVIII-a ediție, unde au obținut două locuri I la categoria lor de vârstă, secțiunea dans sportiv. Am aflat de la prof. Aida Petrea că alături de tinerii suceveni, în competiție au mai participat și formații de dans din Bulgaria, Italia, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Spania, precum și copii din celelalte județe ale țării, numărul formațiilor participante în concurs fiind de peste o sută.

„Concursul, care s-a desfășuratpe scena Teatrului de Vară din Vaslui, a oferit copiilor oportunitatea de a-și exprima pasiunile și de a-și demonstra talentul pe ringul de dans într-un cadru organizat, în fața unui juriu format din specialiști în domeniul dansului”, a spus prof. Aida Petrea.

Formația „Adalis”, formată din Bujorean Antoniu (Șc. Gimn. Bosanci), Ciuhan Eliza (Șc. Gimn. Nr.1), Vasilache Anastasia (Șc. Gimn. Nr.1), Saghin Anisia (Șc. Gimn. Nr.1), Bogdan Albert (Șc. Gimn. Miron Costin Nr.11), Standolariu Sebastian (Șc. Gimn. Nr.3), Amăriuchi Anastasia (Șc. Gimn. Nr.1), Grosu Darius (Șc. Gimn. Nr.3), Girigan Beatrice (Șc. Gimn. Nr.8), Chihaia Gabriela (Șc. Gimn. Nr.9) și Tipa Alexandra (Șc. Gimn. Nr.10), a adus acasă diplome și trofeul festivalului. Copiii s-au bucurat atât de reușită, cât și de faptul că au fost părtași la un eveniment de o așa mare amploare.

„După doi ani de repaus, mă bucur că am avut un start frumos. A fost o competiție cu un nivel valoric ridicat, având în vedere evoluția foarte bună a tuturor participanților. Felicitări copiilor, dar și părinților care îi susțin necondiționat. Mă bucur că munca și efortul lor au fost încununate cu succes. Pentru ei este un efort în plus, pentru că, pe lângă școală, își fac timp și pentru a-și dezvolta pasiunea pentru dans, iar rezultatele obținute la acest concurs nu fac decât să certifice faptul că munca și dăruirea lor nu au fost în zadar”, a concluzionat coordonatoarea grupului de dansatori suceveni, prof. Aida Petrea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Formația de dans „Adalis” de la Palatul Copiilor Suceava, pe podium la Festivalul-Concurs Internațional de Gimnastică și Dans „Prietenia”.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Formația de dans „Adalis” de la Palatul Copiilor Suceava, pe podium la Festivalul-Concurs Internațional de Gimnastică și Dans „Prietenia”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei