Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 138 (8055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Sigur La Volan, școala de șoferi recomandată de peste 40.000 de cursanți

Suntem o școală de șoferi cu tradiție în domeniul pregătirii cursanților pentru obținerea permisului de conducere și a atestatelor profesionale pentru șoferi profesioniști, încă din 1998. De atunci ne-am extins domeniul de activitate în Suceava, Iași și Botoșani.

Ce ne recomandă?!

Cei peste 40.000 de cursanți, profesionalismul și competențalectorilor, a profesorilor și a instructorilor noștri, dar mai ales rata de promovare ridicată a examenelor de către cursanții noștri.

Suntem singura școală de șoferi din regiunea Moldovei, respectiv Suceava, Iași și Botoșani,care dispune de autovehicule având cutie de viteză manuală, automată, autovehicule electrice, tractoare.

De asemenea, suntem singuraunitate de învățământ din aceste trei orașe, care, pe lângă pregătirea cursanților în vederea obținerii permisului de conducere (categoriile AM, A1, A2, A, B, BE, C1, C1E, C, CE, D, DE, TR) oferă și servicii de atestare profesională. Astfel, vă pregătim în vederea obținerii atestatelor pentru transport marfă, persoane, agabaritic, taxi, manager transport, a atestatelor pentru transport vehicule avariate, atestate persoană desemnată, ADR, profesor de legislație rutieră, instructor auto, conducători auto închiriere (Uber/Bolt).

SIGUR LA VOLAN este formată dintr-o echipă tânără și profesionistă de instructori/ instructoare, cu o vastă experiență în domeniu, calmi și răbdători, oferind astfel un mediu plăcut și interactiv de învățare.
Cursanții noștri au posibilitatea de a-și alege marca și modelul autovehiculului sau instructorul preferat, cât și programul orelor de conducere.

Cursurile de legislație rutieră se susțin fizic la sediul școlii,cât și online.

Programarea examenului teoretic și a celui practic se facedirect la sediul școlii, la data aleasă de cursant.

Având sediul în Suceava, Iași și Botoșani, oferim posibilitatea studenților și rezidenților să facă școala de șoferi în Suceava,iar examenele să le susțină la locul de domiciliu (după preferință), prin intermediul SIGUR LA VOLAN și la volanul aceluiași model de autovehicul.

Oferim și bonus pentru înscrierea colectivă, fidelitatea clientului (recomandare către alte persoane, adăugare categorii sau înscrierea la mai multe categorii).

Cetățenii ucraineni și moldoveni pot dispune de serviciile noastre dacă dețin cetățenie sau permis de ședere pe teritoriul României. Oferimposibilitatea de școlarizare în limba engleză și manuale în limba engleză.

Suntem focusați pe eficiență, astfel că, prin activitatea profesională desfășurată reușim să pregătim cursanții înscriși foarte bine, încât aceștia să fie în măsură să promoveze examinarea teoretică și traseul din prima și în cel mai scurt timp.

Ne găsiți în Suceava, Iași și Botoșani.

0740034212

www.scoaladesoferisv.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sigur La Volan, școala de șoferi recomandată de peste 40.000 de cursanți.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sigur La Volan, școala de șoferi recomandată de peste 40.000 de cursanți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei