Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 138 (8055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Specializare

CCI Suceava organizează seminarul „Ultimele noutăți fiscale”, susținut de Adrian Bența

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează, în data de 17 iunie 2022, un seminar având ca temă „Ultimele noutăți fiscale”, eveniment ce va fi susținut de către Adrian Bența.

Evenimentul își propune să reunească profesioniști din domeniu, persoane interesate să își consolideze cunoștințele precum și reprezentanți ai companiilor județene, pentru a dezbate obligațiile și noutățile legislative din domeniul fiscal și pentru a găsi împreună soluții de îmbunătățire a relației dintre contribuabili și autorități. Seminarul se va desfășura la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, etajul 1, sala nr. 2, între orele 9:30 și 16:30 și va fi susținut de Adrian Bența, consultant fiscal și auditor financiar, membru al Camerei Consultanților Fiscali, membru al Camerei Auditorilor Financiari, cu o experiență de peste 15 ani în contabilitate și fiscalitate, autor și coautor de lucrări și cărţi de specialitate fiscală, articole în domeniul financiar-contabil și fiscal. 

Subiectele abordate în cadrul seminarului vor viza parcurgerea noutăților fiscale; impozitarea diurnei, noile proceduri; șomaj tehnic decontat din bugetul asigurărilor de șomaj; regimul sponsorizărilor, procedurile valabile în anul 2022; regimul fiscal al tichetelor cadou, voucherelor de vacanță, tichete culturale etc.; beneficii salariale cu taxe reduse; definitivarea calculului de impozit pe profit pentru anul 2021 – reducere de impozit conform OUG nr. 153/2020; taxa pe valoare adăugată, regimul OSS, livrări și achiziții intracomunitare, exporturi; TVA la bunurile second-hand; achiziție autoturisme second-hand; impozit pe venitul datorat de nerezidenți; proceduri de aplicare a convențiilor de evitare a dublei impuneri; jurisprudența Curții Europene de Justiție în cauze pronunțate în anul 2022 incluziv pe cauze din România; principalele aspecte fiscale și contabile privind sistemul e-Factura și sistemul e-Transport. Tariful  de participare este de 300 lei/persoană, la care se adaugă TVA, iar membrii Camerei de Comerț și Industrie Suceava beneficiază de un discount de 15% din valoarea taxei de participare. 

Termenul limită de înscriere și plată este 16 iunie 2022, iar înscrierile se fac prin completarea formularului de înscriere disponibil aici: http://ccisv.ro/content/seminar-de-fiscalitate-ultimele-noutati-fiscale-cu-adrian-benta-17-iunie-2022-ora-1700/. Mai multe detalii despre seminar se pot obține la numărul 0230.521.506 sau prin e-mail: office@ccisuceava.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează seminarul „Ultimele noutăți fiscale”, susținut de Adrian Bența.
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava organizează seminarul „Ultimele noutăți fiscale”, susținut de Adrian Bența0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei