Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 125 (8042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Validare

Peste 22 de hectare de pădure au fost retrocedate unor persoane fizice, în județul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisia județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate privată, întrunită luni, 30 mai, în ședință de lucru, sub conducerea prefectului Alexandru Moldovan, a adoptat 49 de hotărâri, printre care și unele de validare a solicitărilor de retrocedare a unor suprafețe de teren împădurite, altele fiind respinse.

Lucrările supuse dezbaterilor și aprobărilor au vizat propuneri ale comisiilor locale de fond funciar privind reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor cu vegetație forestieră sau terenuri agricole, atribuirea de terenuri aferente locuințelor, validări de amplasamente, modificări sau, după caz, corectări titluri de proprietate, precum și emitere de duplicate ale unor titluri de proprietate.

Dintre cele 49 hotărâri adoptate, una a avut ca obiect reconstituirea dreptului de proprietate pentru o suprafață de 5,9341 ha teren cu vegetație forestieră ca urmare a cererilor formulate de către o persoană fizică.

Alte 4 hotărâri au avut ca obiect validarea amplasamentului pentru o suprafață totală de 14,8233 ha teren cu vegetație forestieră, ca urmare a cererilor formulate de alte 4 persoane fizice.

O hotărâre a fost emisă și pentru însușirea de către o persoană fizică a amplasamentului pentru o suprafață de 1,55 ha teren cu vegetație forestieră, dată fiind incidența Deciziei CCR nr. 395/2017.

Invalidarea propunerilor comisiilor locale de fond funciar privind teren cu vegetație forestieră s-a realizat prin 2 hotărâri pentru o suprafață totală de 13,6471 ha, ca urmare a cererilor formulate de 2 persoane fizice.

De asemenea, prin 2 hotărâri au fost validate propunerile comisiilor locale de fond funciar privind invalidarea cererilor de atribuire teren aferent curți - construcții, solicitate de 2 persoane fizice, dar în alt caz s-a validat propunerea unei comisii locale de atribuire teren aferent curți construcții, pentru o suprafață de 61,49 mp teren.

Totodată, au fost emise 35 hotărâri care au vizat fie modificări de titluri de proprietate sau, după caz, puneri în executare de hotărâri judecătorești, pentru 35 persoane fizice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 22 de hectare de pădure au fost retrocedate unor persoane fizice, în județul Suceava.
 Vizualizări articol: 1473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 22 de hectare de pădure au fost retrocedate unor persoane fizice, în județul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei