Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 125 (8042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Toate funcțiile deținute de Vasile Tofan înainte de preluarea postului de vicepreședinte al CJ au fost împărțite între PNL și PMP

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toate funcțiile deținute de liberalul Vasile Tofan ca membru în Consiliul Județean, înainte de a prelua postul de vicepreședinte al acestei instituții, au fost împărțite între PNL și PMP. În ședința de lunia deliberativului județean, a fost aprobat un proiect prin care s-a constatat încetarea calității de membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Suceava a lui Vasile Tofan, în urma demisiei acestuia. Vasile Tofan era președinte al ATOP. Pentru desemnarea și validarea unui nou membru în ATOP a fost făcută o singură propunere, pentru consilierul județean PMP Marian Andronache. Propunerea a venit din partea președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, iar Marian Andronache a fost ales ca membri ATOP cu 25 de voturi „pentru” și 11 abțineri. Marian Andronache este președintele Organizației Județene Suceava a PMP.

Concurența pe un post lăsat liber de Vasile Tofan a fost la cel pentru funcția de membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Vasile Tofan a demisionat din CA în data de 13 mai a.c., a doua zi după ce a fost ales vicepreședinte al CJ Suceava. El și consilierul județean Ioan Bădeliță, care este și președinte al CA, au fost aleși reprezentanți titulari, iar consilierii județeni Gabriel Harja și Cristina Bucșă, reprezentanți supleanți. Pentru postul rămas vacant liberalii l-au propus pe consilierul județean Radu Pentiuc, în timp ce propunerea grupului PSD a fost consilierul Cristian Boberschi. De altfel, liderul consilierilor PSD, Gheorghe Iacob, a făcut referire la parteneriatul existent între PSD și PNL la nivel național, dar și la faptul că social-democrații nu au nici un reprezentant în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean. Cu toate acestea, în urma votului, liberalul Radu Pentiuc a avut câștig de cauză, cu 22 de voturi „pentru” și 13 „împotrivă”.

Tot luni, consilierii județeni l-au desemnat pe liberalul Ioan Morar ca reprezentat al administrației județene în Adunarea Generală a Acționarilor la SC ACET SA Suceava. Funcția a devenit vacantă tot după demisia lui Vasile Tofan ca urmare a alegerii acestuia ca vicepreședinte al CJ Suceava. În cadrul aceleiași ședințe, în comisiile de specialitate în care a fost membru, în calitate de consilier județean, vicepreședintele CJ Vasile Tofan a fost înlocuit de colegul său de partid Dumitru Berar, care a depus jurământul în funcția de consilier în ședința din 12 mai a.c.. Dumitru Berar va face astfel parte din Comisia de sănătate, din Comisia juridică și din Comisia de buget-finanțe. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toate funcțiile deținute de Vasile Tofan înainte de preluarea postului de vicepreședinte al CJ au fost împărțite între PNL și PMP.
 Vizualizări articol: 1665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toate funcțiile deținute de Vasile Tofan înainte de preluarea postului de vicepreședinte al CJ au fost împărțite între PNL și PMP0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei