Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 125 (8042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Asociația Teona Ariana Suceava

16 copii și 13 părinți au participat la Tabăra „Respiro” dedicată copiilor cu autism şi sindrom Down

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia Teona Ariana a organizat, în perioada 23-27 mai, o nouă tabără Respiro dedicată copiilor cu autism şi sindrom Down.

Tabăra a fost realizată pentru 16 copii speciali și 13 părinți, în parteneriat cu DGASPC Suceava și Complexul de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie Blijdorp „O Nouă Viaţă” Suceava.

Experiențele trăite în taberele Respiro alături de „copiii cu minți aparte”, le confirmă organizatorilor, de fiecare dată, cât de importante sunt, pentru ei, socializarea și integrarea.

Tabăra din mai 2022 a însemnat pentru acești copii un mediu excelent în care au interacționat cu alți copii, cu voluntarii, cu terapeuții, cu alți părinți. Copilașii au făcut terapie prin joc, prin muzică, cu pictură, cu veselie și plimbări în natură. De asemenea, au fost puși în situația de a exersa comportamentele pe care le-au învățat la sesiunile de terapie pe care le fac zilnic în diverse centre.

Părinții s-au putut bucura de un moment de respiro, beneficiind de consiliere psihologică, de relaxare, liniște, precum și de schimburi de experiență cu alți părinți.

Voluntarii au trăit experiențe deosebite și au participat la sesiuni de consiliere vocațională.

Tabăra este un continuu proces de învățare pentru toți participanții, fie ei părinți, copii, voluntari sau speakeri. Respiro este și un loc în care încep prietenii.

Organizatorii transmit mulțumiri donatorilor anonimi și tuturor celor care au devenit parte din această tabără, prin timpul și efortul lor. „Mulțumim terapeuților: Stela Carp, Gianina Darea; mulțumim voluntarilor: Alina Blaja, Cristiana Blajin, Diana Gabor, Eudochia Pițu, Georgiana Maruseac, Laurențiu Lazar, Cristina Isac, Lorena Istrătescu, Veronica Muduc; Mulțumim voluntarilor kinetoterapeuti: Georgiana Gogu, Iulian Lehaci, Andreia Chirilă, Florina Marica, Letiția Jumaischi, Mirela Ilaș, Andreia Lungoci; mulțumim invitaților vorbitori: Psiholog Elena Agavriloai, Pastor Eduard Tilihoi, poetului Sebastian Crăciun și Anca I. Crăciun, fondator "Freamăt de Speranță".

Mulțumim domnului Corneliu Lucescu, care ne-a asigurat, ca de fiecare dată, transportul participanților la tabără, prin firma TARSIN. Vă mulțumim din suflet pentru încredere! Nimic fără Dumnezeu”, au transmis reprezentanții Asociației Teona Ariana Suceava.

 

Pentru ca aceste tabere să continue, este nevoie de implicarea noastră, a tuturor. Donațiile se pot face către Asociația Teona Ariana Suceava, pentru ca și alți copii cu dizabilități să beneficieze de tabere și de terapii cu specialiști în domeniu:

cont în lei: RO57 BACX 0000 0021 0940 3001;

cont în euro: RO30 BACX 0000 0021 0940 3002, deschise la UNICREDIT BANK Suceava.

Pentru informații suplimentare puteți apela la telefon +40 754 510 167 sau scrie la adresa de e-mail ata.suceava@gmail.com.

Contribuind la tabăra "Respiro", ajutați magia să se întâmple, "adoptați" un copil altfel și îi oferiți o săptămână importantă pentru dezvoltarea lui.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 16 copii și 13 părinți au participat la Tabăra „Respiro” dedicată copiilor cu autism şi sindrom Down.
 Vizualizări articol: 831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16 copii și 13 părinți au participat la Tabăra „Respiro” dedicată copiilor cu autism şi sindrom Down0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei