Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 125 (8042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Ofertă de nerefuzat

Apartamente cu vedere la lac și la prețuri fără concurență în complexul rezidențial ”La Stejari”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apartamentele cu vedere către lacul Vălcănești sunt oferta de nerefuzat pe care o propune un dezvoltator din municipiul Suceava. Este vorba de un complex rezidențial denumit ”La Stejari”, amplasat într-o zonă deosebită, la marginea unei păduri de stejari. Este vorba de un complex care se întinde pe o suprafață de 5 hectare și care la final va avea propria grădiniță, spații de joacă, spații comerciale, drumuri de acces asfaltate și locuri de parcare. În ceea ce privește apartamentele cu vedere la lac, acestea sunt în număr de 36 și dezvoltatorul a început deja să lucreze la ele. Tot în execuție este un al treilea tronson de 78 de apartamente, care se preconizează a se încheia la finele acestui an. Până în prezent au fost finalizate lucrările și s-au dat în folosință 90 de apartamente și 8 locuințe în sistem duplex, iar mare parte din proprietari s-au și mutat în noile case. Complexul rezidențial ”La Stejari”, situat la capătul străzii Aleea Dumbrăvii, dispune de toate facilitățile, respectiv apă-canal de la rețeaua publică, energie electrică, gaz metan, fibră optică, iluminat stradal, monitorizare video și pază proprie. De asemenea, locuitorii acestui cartier se pot deplasa cu autobuzul numărul 26, un mijloc de transport în comun, pe ruta ”La Stejari” – Orizont – Bazar – Centru și retur. Dezvoltatorul a mai anunțat că apartamentele care vor fi vândute se predau în următoarele condiții: ușă intrare, instalații electrice, termice, sanitare, șape turnate, var alb, centrală termică, calorifere, glafuri interioare și exterioare din granit, terasele și casa scării placate cu granit și balcoane din sticlă dublă fumurie. Prețurile de vânzare sunt de 1.200 de euro/mp pentru apartamente și 600 de euro/mp pentru terase, cu un avans de 30% și rate la dezvoltator pentru o perioadă de 4 ani. Prețurile pot fi negociabile dacă se face plata integral sau dacă avansul este mai mare. Apartamentele din complexul rezidențial ”La Stejari” au una, două sau trei camere, cu suprafețe între 40-77 mp utili, plus terase de 3,5 sau 4,2 mp. În ceea ce privește locuințele în sistem duplex, acestea au 120 mp, terase cu o suprafață de 20 mp și teren aferent de 400 mp. Relații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0747225000 sau 0747225010.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apartamente cu vedere la lac și la prețuri fără concurență în complexul rezidențial ”La Stejari”.
 Vizualizări articol: 1754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Apartamente cu vedere la lac și la prețuri fără concurență în complexul rezidențial ”La Stejari”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei