Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 125 (8042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cum să purtați și accesorizați ceasurile de damă

Unele femei confundă semnificația rolului pe care un ceas trebuie să îl joace în modă, punându-l în aceeași categorie cu bijuteriile lor și asortându-le pe amândouă pentru ceea ce ele pot percepe ca fiind un stil complet.

Deși acest lucru nu este total incorect, femeile pot folosi ceasuri de damă în moduri mult mai îndrăznețe pentru a conduce o sensibilitate vestimentară, spre deosebire de simpla asortare a metalelor.

Pe de altă parte, există momente în care aceste ceasuri de damă nu ar trebui să fie excesiv de strălucitoare, deoarece acestea pot distruge un întreg look. Nu vă lăsați intimidată. Am adunat câteva reguli simple pe care să le urmați și în scurt timp veți vedea cum ceasul dvs. poate face diferența în stilul dvs.

 

Formal

Regula de bază pentru un ceas formal este să vă limitați la ceasuri tradiționale. Ceasurile tradiționale pentru femei sunt extrem de versatile și pot fi stilizate pentru orice ocazie sau look. Mai important, aceste ceasuri de damă sunt discrete.

Ceasul nu ar trebui să distragă niciodată atenția de la ținuta dvs., ci să joace un rol de sprijin în asamblarea look-ului. Dacă purtați o rochie de seară, atunci cea mai formală ocazie cere simplitate în ceea ce privește ceasul. Un ceas vestimentar potrivit are nevoie doar de o curea subțire din piele neagră sau maro care să arate doar orele, minutele, secundele și poate cel mult data.

Dacă purtați o curea metalică, asigurați-vă că aceasta se potrivește cu elementele metalice din ținuta dumneavoastră sau cu alte accesorii.

 

Minimalist

Stilul monocromatic înseamnă purtarea aceluiași ton general, dar de nuanțe și texturi diferite. Aspectul poate fi orice, dar nu plictisitor, atunci când este bine realizat, dar ceasul, la fel ca orice alt accesoriu trebuie să se alinieze.

Aspectul minimalist este foarte clasic și elegant, așa că cadranul ceasului dumneavoastră trebuie să reprezinte acest lucru. Dacă purtați numai alb, atunci purtati ceasuri dama cu cadran alb și curea albă, iar dacă purtați negru, atunci purtați un cadran închis la culoare și o curea închisă la culoare. Minimalismul cere linii și modele foarte clare, așa că nu purtați nimic care să distragă atenția de la curățenia stilului.

 

Mărimea contează

Spre deosebire de tendințele pentru bărbați, modelele de ceasuri de damă devin de fapt tot mai mici. Purtarea unor fețe mai mici la încheietura mâinii sporește cu siguranță atracția feminină. Multe ceasuri Fossil realizează acest lucru fără efort.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu puteți purta un cadran mai mare pentru a se potrivi stilului dumneavoastră. Pentru un plus de stil boem, atunci ceasuri care oferă fețe mari cu curele din piele vor adăuga o notă sofisticată. Încercați să evitați liniile curate, modelele simple și culorile intense atunci când purtați un ceas cu cadran mare, deoarece acestea pot părea excesiv de masculine.

 

Încercați ceasurile pentru bărbați

Există un motiv pentru care unele ceasuri pentru bărbați arată foarte bine pe femei. Din cauza convențiilor de design din trecut, femeile poartă ceasuri clasice pentru bărbați pentru un aspect mai asertiv și mai profesional. De exemplu, un ceas care este agresiv de masculin poate face o declarație deosebită pe încheietura unei femei. Cu o dimensiune de 40 mm, acest tip de ceasuri a fost favoritul unor celebrități precum Elle McPherson și Madonna, deoarece subtilitatea și versatilitatea sa pot fi purtate la aproape orice ocazie.

 

Casual chic

Curelele din oțel inoxidabil sunt cea mai versatilă opțiune pentru utilizarea zilnică, fie că este vorba de birou, de mers la sală sau de mers la cumpărături. De asemenea, cele metalice trebuie asortate corespunzător cu accesoriile dvs. De exemplu, dacă aveți o închidere aurie la geantă, atunci încercați să purtați o curea aurie.

Cu toate acestea, curelele metalice s-ar putea să nu fie cel mai confortabil lucru de purtat, iar confortul ar trebui să fie la baza ceasurilor casual. Este, de asemenea, un moment în care puteți fi mai îndrăzneață cu culorile dumneavoastră. Din acest motiv, de ce să nu încercați curele multicolore pentru un stil mai relaxat. Adaugă o notă hippie ținutei dvs. și le puteți schimba oricând cu alte opțiuni potrivite.

 

Declarația de modă

Atunci când vreți să faceți o declarație de modă cu ceasul dvs., cel mai bine este să păstrați culorile sclipitoare și îndrăznețe doar la încheietura mâinii dvs. Atenuați elementele ținutei dvs. și păstrați privirile îndreptate spre ceasul dvs. Faceți-l centrul unei conversații, fără ca hainele dvs. să atragă prea mult atenția.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum să purtați și accesorizați ceasurile de damă.
 Vizualizări articol: 929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum să purtați și accesorizați ceasurile de damă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei