Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 66 (7983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dramă

Un bătrân a murit într-un incendiu provocat de jarul care i-a căzut din ţigară pe canapeaua pe care stătea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, cu probleme serioase de sănătate și cu mobilitate scăzută, a sfârșit tragic după un incendiu izbucnit în camera în care stătea, mai exact chiar pe canapeaua pe care acesta se afla.

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 10.00, pompierii militari de la Câmpulung Moldovenesc au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la o locuință de pe strada Cuza Vodă din municipiu.

 Pompierii militari care au intervenit la fața locului cu două autospeciale cu apă și cu o ambulanță SMURD au constatat că incendiul se manifesta într-o cameră a locuinței, focarul fiind canapeaua pe care se afla un bărbat. După localizarea flăcărilor, pompierii au ajuns la victimă, constatând că este vorba de un bărbat cu arsuri pe 90% din suprafața corpului. Din păcate, pentru bărbatul din camera care a ars nu s-a mai putut face nimic.

Cercetările ulterioare au indicat faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani, care locuia în acea casă, într-un  dormitor situat la parterul imobilului, casa de locuit fiind folosită de către fiicele sale. Septuagenarul avea dificultăți de mișcare din cauza unor afecțiuni cronice, fiind în îngrijirea membrilor familiei. Acesta obișnuia să fumeze în cameră, au confirmat martorii.

Sâmbătă dimineață, în timp ce una dintre fiice îi aducea mâncare, aceasta a observat fum dens ieșit din camera bătrânului. S-a dat imediat alarma, pompierii localizând focul la nivelul camerei. Incendiul  nu s-a propagat așadar în alte încăperi. A fost afectată camera în care locuia bărbatul cât și o parte din bunurile aflate acolo.

Polițiștii de la Câmpulung Moldovenesc, care au făcut cercetarea la fața locului, nu au depistat indicii sau suspiciuni privind săvârșirea vreunei fapte penale, cu intenție. Totuși, conform procedurilor, a fost deschis un dosar penal de moarte suspectă, în cadrul căruia vor fi continuate cercetările. 

Din primele cercetări ale pompierilor militari rezultă că flăcările au izbucnit, cel mai probabil, de la jarul unei țigări nestinse, fiind probabil ca proprietarul să fi adormit, având țigara aprinsă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bătrân a murit într-un incendiu provocat de jarul care i-a căzut din ţigară pe canapeaua pe care stătea.
 Vizualizări articol: 845 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bătrân a murit într-un incendiu provocat de jarul care i-a căzut din ţigară pe canapeaua pe care stătea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei