Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 66 (7983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Accident

Mașină cu patru oameni, răsturnată după o depășire pe linia continuă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru adulți și un copil au fost răniți după un accident rutier care s-a produs duminică dimineață, în jurul orei 10.00, pe șoseaua de centură a municipiului Rădăuți. Polițiștii rutieri au stabilit că ambii șoferi implicați în accident au o parte din vină. Cauza principală a accidentului a fost însă o depășire peste linia continuă, efectuată de șoferul autoturismului care s-a răsturnat în afara carosabilului.

Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri de la Rădăuți rezultă că un șofer în vârstă de 31 de ani, din Bicaz-Neamț, aflat la volanul unui autoturism Skoda, în timp ce se afla pe un sector de drum prevăzut cu indicatorul ”Depășirea interzisă”, a trecut peste linia continuă și a vrut să depășească un VW, condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani din Dornești care, inițial, circula în fața sa, dar care a schimbat direcția de mers spre stânga, pentru a pătrunde pe strada Recoltei din municipiul Rădăuți.

În urma impactului dintre cele două mașini, autoturismul Skoda a ieșit în decor și s-a răsturnat.

În autoturismul Skoda se aflau trei bărbați și o femeie, toți din județul Neamț. Cei patru erau conștienți, dar aveau leziuni, astfel că au fost transportați la Spitalul Municipal Rădăuți. Și un băiat de 4 ani, pasager în VW, a suferit un traumatism de piramidă nazală, ajungând la spital.  Primii patru, din mașina răsturnată, au suferit și ei traumatisme și contuzii, fără probleme deosebite.

Ancheta preliminară a polițiștilor rădăuțeni arată că ambii șoferi au o parte din vină pentru accident. În cazul șoferului din Bicaz vina este clară, depășirea pe linia continuă, în timp ce tânărul din Dornești nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei la stânga.

Ambii șoferi au fost verificați cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Pompierii militari de la Rădăuți au fost sprijiniți și de 9 colegi de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț, care tocmai ieșiseră din tură și se aflau în tranzit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mașină cu patru oameni, răsturnată după o depășire pe linia continuă.
 Vizualizări articol: 845 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mașină cu patru oameni, răsturnată după o depășire pe linia continuă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei