Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 66 (7983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public la volan

Botoșănean pus pe scandal cu polițiștii, încătușat de două ori, în trafic și apoi la UPU Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj de la Poliția orașului Salcea, care acționa în controlul traficului sâmbătă seară, pe DN 29, Suceava-Botoșani, a observat, în jurul orei 18.00, un autoturism Ford Focus care era condus în mod suspect, șoferul deplasându-se sinuos, dinspre Dumbrăveni spre Botoșani. Șoferul suspect a oprit la semnalul polițiștilor, însă partea de rutină a acestui caz avea să se oprească aici pentru echipajul de serviciu. Bărbatul de la volan a refuzat să le prezintă polițiștilor vreun document de identitate personal sau al mașinii. Polițiștii i-au transmis șoferului că miroase a alcool și că vor să îl verifice cu etilotestul, însă bărbatul a refuzat orice colaborare, mai mult, devenind tot mai recalcitrant.

Așa cum cer procedurile în astfel de cazuri, întrucât conducătorul auto nu s-a supus solicitărilor lucrătorilor de poliție și a continuat să se manifeste recalcitrant, s-a acționat în forță pentru imobilizarea și încătușarea acestuia. De voie, de nevoie, bărbatul a fost condus la sediul Poliției Orașului Salcea, unde a fost legitimat și verificat în baza de date. S-a constatat că bărbatul în vârstă de 37 de ani, din comuna Vlădeni, județul Botoșani are permis de conducere valabil.

Dar nici în sediul poliției individul nu a acceptat să sufle în etilotest, astfel că oamenii legii l-au condus la Spitalul Județean Suceava, unde a fost de acord să i se recolteze probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, botoșăneanul a continuat să fie recalcitrant, deranjând personalul medical, astfel că a fost nevoie să fie din nou încătușat și băgat în mașina poliției. 

Totuși, la UPU acestuia i s-au recoltat două probe biologice care îi vor indica în scurt timp alcoolemia în sânge.

Cel puțin în prima fază, sâmbătă seară, polițiștii de la Salcea au deschis dosar penal doar sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Botoșănean pus pe scandal cu polițiștii, încătușat de două ori, în trafic și apoi la UPU Suceava.
 Vizualizări articol: 1179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Botoșănean pus pe scandal cu polițiștii, încătușat de două ori, în trafic și apoi la UPU Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei