Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 54 (7971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri necesare

Grădinițe, școli, case și slujbe - planurile pe termen mediu și lung, anunțate de președintele României, pentru refugiații din Ucraina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autoritățile române se pregătesc inclusiv cu măsuri pe termen mediu și lung pentru gestionarea crizei refugiaților din Ucraina.

Întrebat de către o jurnalistă a SBS(Seoul Broadcasting System), una dintre principalele rețele de TV și radio din Coreea de Sud, ce plan adițional are pentru a ajuta refugiații ucraineni, pe termen scurt și mediu, pe lângă măsurile pe termen scurt, implementate deja, președintele României, Klaus Iohannis, aflat în tabăra de refugiați de la Vama Siret, i-a răspuns, în engleză:

„Avem planuri pe teren scurt, precum această tabără de refugiați, dar ne pregătim și pe termen mediu și lung, cu școli și grădinițe pentru copii. De fapt, și acum, în unele grădinițe, oamenii și-au adus copiii din Ucraina și sunt foarte bine îngrijiți. Vreau să felicit comunitatea de aici și pe primarul din Siret pentru organizare, precum și Consiliul Județean Suceava, care s-a arătat foarte implicat.

Pregătim școli pentru copii, case pentru refugiați, îi vom ajuta să-și găsească și slujbe în România, în caz că trebuie să rămână pentru o perioadă mai mare de timp.

Suntem și vom fi pregătiți pe toate nivelurile și pentru cât va fi nevoie”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grădinițe, școli, case și slujbe - planurile pe termen mediu și lung, anunțate de președintele României, pentru refugiații din Ucraina.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grădinițe, școli, case și slujbe - planurile pe termen mediu și lung, anunțate de președintele României, pentru refugiații din Ucraina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei