Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 54 (7971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Șofer mort după o depășire pe linia continuă și un impact frontal

Luni, 7 Martie 2022 (17:39:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit într-un accident rutier foarte violent petrecut luni, în municipiul Fălticeni. A fost un impact frontal între două autoturisme, în urma unei depășiri neregulamentare, peste marcajul longitudinal continuu.

În jurul orei 13.00, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 de producerea unui accident rutier pe strada Tudor Vladimirescu din localitate, zona de intrare dinspre Preutești.  

Pompierii militari care au intervenit primii la fața locului au constatat că un șofer era încarcerat și inconștient. Șoferul a fost extras din mașină și dus la spital, însă din păcate nu a mai putut fi salvat.

Din cercetările ulterioare a rezultat că bărbatul care a decedat, Petru Pleșeșcu, în vârstă de 45 de ani, din Preutești, în timp ce conducea un VW Polo, pe direcția de la Preutești spre Fălticeni, în vârf de pantă, peste linia continuă, s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini, moment în care a intrat în coliziune violentă cu un autoturism Peugeot, condus regulamentar de un șofer în vârstă de 39 de ani, din Dolhasca.  

Din păcate, manevra extrem de periculoasă l-a costat viața pe șofer. Celălalt conducător auto a avut multă șansă și a scăpat foarte ușor, cu contuzii care nu au necesitat nici măcar internarea.

Polițiștii rutieri de la Fălticeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările. Circumstanțele în care s-a produs accidentul sunt destul de clare.

Din păcate, este o perioadă neagră și pe șoselele din județ, cu patru morți în accidente în patru zile.

La fața locului au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Fălticeni, cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șofer mort după o depășire pe linia continuă și un impact frontal.
 Vizualizări articol: 2569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șofer mort după o depășire pe linia continuă și un impact frontal5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei