Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 54 (7971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Anunț finalizare proiect: ”Consolidarea poziției pe piaţă și creşterea competitivităţii societăţii ZET LINE INVEST SRL prin achiziția de utilaje performante”

ZET  LINE  INVEST  SRL  anunţă  finalizarea  activităţilor  proiectului  „Consolidarea  poziției  pe  piaţă  și  creşterea  competitivităţii  societăţii  ZET  LINE  INVEST  SRL  prin  achiziția  de  utilaje  performante”  Cod  SMIS  132461,  finanțat  prin  Programul  Operaţional  Regional  2014‐2020,  Axa  prioritară  2:  ”Îmbunătăţirea  competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”. Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și cu Agenţia de Dezvoltare Regională Nord‐Est, în calitate de Organism Intermediar. 

Proiectul are o perioadă de implementare este de 34 de luni, respectiv 01.07.2019–30.04.2022, și o valoare totală de 1.412.469,01 lei. Finanțarea nerambursabilă acordată este în valoare de 947.943,00 lei, din care 805.751,55 lei din FEDR, Contract de Finanțare Nr. 6507/22.12.2020. 

Obiectivul principal al proiectului constă în creşterea competitivităţii și consolidarea poziției pe piaţă a SC ZET LINE INVEST SRL în domeniul Lucrări de construcții a altor proiecte inginerești. 

Obiectivele specifice ale proiectului sunt: 

1. Diversificarea portofoliului de client prin atragerea unui număr de minim 1 client nou pe an, pe durata perioadei de implementare și monitorizare.

2. Dotarea societăţii cu 10 echipamente noi, performante, în vederea creșterii gradului de tehnologizare, optimizării procesului de execuție, asistența persoanelor  cu dizabilităţi și asigurarea protejării mediului  înconjurător în urma utilizării unor  echipamente eficiente energetic datorita diminuării  consumului de combustibil și reducerea emisiilor poluante. 

3. Creşterea numărului de angajaţi cu 5 persoane și menţinerea locurilor de muncă existente pe întreaga perioadă de implementare și monitorizare, în vederea asigurării necesarului de personal din cadrul societăţii, fapt care conduce la o mai bună gestionare a resurselor umane. 

 

Proiectul de investiții este implementat în loc. Gura Humorului, Jud. Suceava. Rezultatele proiectului sunt: 

1. Au fost respectate procedurile referitoare la întocmirea documentațiilor necesare scrierii și implementării proiectului, după cum urmează: cerere de finanțare, plan de afaceri, documentația de atribuire pentru contractele de servicii, furnizare, cereri de rambursare/plată, rapoarte de progres, materiale de promovare și publicitate. 

2. Au fost achiziționate 10 echipamente noi, performante, care  respectă ultimele cerințe în vederea gradului de tehnologizare,  optimizare a  procesului de execuție,  asistența  persoanelor  cu  dizabilităţi și  care  asigură  protecţia   mediului  înconjurător  în  urma  utilizării  unor  echipamente  eficiente  energetic  datorita  diminuării consumului de combustibil și reducerea emisiilor poluante. 

3.  Au fost create 5 noi locuri de muncă la locația de implementare, dintre care un loc de muncă a fost destinat unei persoane care are vârsta până în 24 de ani. Așadar, prin angajarea unei persoane care face parte dintr‐o categorie defavorizată, a fost respectat principul egalității de șanse. 

Impactul investiției la nivelul comunității/regiunii: 

Impactul investiției din punct de vedere social: crearea a 5 noi locuri de muncă la locația de implementare. Grupurile defavorizate reprezintă un beneficiar indirect deoarece prin implementarea proiectului 1 dintre cei 5 angajați provine dintr‐un grup defavorizat ("persoane care au vârsta cuprinsă între 15 și 24 de ani"). Așadar, prin implementarea proiectului a crescut gradul de ocupare în rândul persoanelor considerate vulnerabile. 

2. Impactul investiției din punct de vedere economic: Prin plata unor taxe și a unor impozite mai mari la bugetul local din regiune, implementarea proiectului are un impact pozitiv asupra mediului contribuind la creșterea bunăstării regiunii de dezvoltare care vizează investiția. Un alt beneficiar indirect este reprezentat de economia națională deoarece taxele plătite de către solicitant participă la creşterea PIB‐ului la nivel național și sunt redistribuite de către autorități. 

3. Impactul investiției din punct de vedere al mediului înconjurător: Prin achiziționarea unor echipamente noi de ultimă generație, implementarea proiectului are un impact  pozitiv  asupra  comunității  locale  prin  faptul  că  acesta  respectă  ultimele  cerințe  în  domeniul  protecției  mediului  înconjurător  prin  reducerea  consumului  de combustibil, gestionarea deșeurilor, reducerea noxelor generate pe durata funcționarii sale. 

 

ZET LINE INVEST S.R.L 

Persoana de contact: Zeic Calin Augustin, Administrator Tel/fax/email: 0744276554/ zet.line.2019@gmail.com 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014‐2020
 
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anunț finalizare proiect: ”Consolidarea poziției pe piaţă și creşterea competitivităţii societăţii ZET LINE INVEST SRL prin achiziția de utilaje performante”.
 Vizualizări articol: 861 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anunț finalizare proiect: ”Consolidarea poziției pe piaţă și creşterea competitivităţii societăţii ZET LINE INVEST SRL prin achiziția de utilaje performante”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei