Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 54 (7971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Glume

Beat și fără permis, oprit nu departe de Vama Siret, le-a spus polițiștilor că s-a certat cu soția și vrea să meargă la război

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Frătăuții Vechi, oprit de un echipaj de poliție în Siret, a fost depistat beat la volan, neavând nici permis de conducere. După ce a fost verificat cu etilotestul, în timp ce polițiștii se pregăteau să-l ducă la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, bărbatul le-a spus polițiștilor că a plecat de acasă după o ceartă cu soția și vrea să meargă la război. Discuția, mai mult o glumă, dar totuși savurată de toată lumea, a fost surprinsă de reporterii de la „Alo Iași”.

Revenind la ce s-a întâmplat strict din punct de vedere al anchetei, sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, un echipaj de poliție rutieră, în timp ce acționa la intersecția străzilor Alexandru cel Bun cu strada Dubovei, a oprit un VW Golf, din care a coborât un bărbat incoerent.

Acesta mirosea a alcool, iar polițiștii au trecut la verificări. Au constatat că bărbatul, din Frătăuții Vechi, nu figurează în bazele de date ale Poliției Române cu permis de conducere.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat concentrația de 0,96 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Alcoolemie mare, mult peste limita pentru care se întocmește dosar penal.

Bărbatul, Ionel P., a fost condus la Spitalul de Boli Cronice Siret, unde i s-au prelevat două probe pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Ancheta este continuată de polițiștii de laFormațiunea Rutieră Siret. În mod normal, în vremuri mai tihnite, o astfel de dublă infracțiune la regimul rutier s-ar fi lăsat și cu o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. În acest caz se așteaptă rezultatele probelor biologice, pentru a se stabili alcoolemia din sânge. În mod normal, alcoolemia în sânge se va cifra aproape de valoarea de 2 la mie.

 

Șoferii pericol public, nelipsiți de pe șosele nici în aceste zile

Pe măsură ce polițiștii reușesc să mai facă acțiuni de control în trafic, deși acum prioritățile sunt altele, apar din nou nelipsiții șoferi pericol public de la final de săptămână.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la 10 minute după ora 0.00, un echipaj de la Poliția orașului Liteni a oprit pentru control un Ford Focus.

La volan era un bărbat din Fântânele, care a prezentat certificatul de înmatriculare al autoturismului și poliția RCA valabilă, însă a menționat faptul că nu are asupra documentul de identitate şi că nu deține permis de conducere.

„Șoferul” mai și mirosea a alcool. Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultând concentrația de 0,84 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz este vorba de o dublă infracțiune la regimul rutier, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.   

Tot pe 5 martie, aproape la ora 2.00 din noapte, un echipaj rutier din Suceava, care acționa pe strada Calea Obcinilor, a oprit pentru control un Mercedes. La volan era un tânăr în vârstă de 26 de ani, care mirosea a alcool. Acesta a fost pus să sufle în etilotest, rezultând concentrația de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, tânărul de 26 de ani a refuzat să meargă la spital, pentru recoltarea de probe biologice. Acestuia i s-a adus la cunoștință implicarea penală, alegându-se cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.                      

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat și fără permis, oprit nu departe de Vama Siret, le-a spus polițiștilor că s-a certat cu soția și vrea să meargă la război.
 Vizualizări articol: 1690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Beat și fără permis, oprit nu departe de Vama Siret, le-a spus polițiștilor că s-a certat cu soția și vrea să meargă la război5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei