Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 48 (7965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Avarie

Băut și fără permis, a lovit cu mașina o conductă, lăsând comuna Moara fără alimentare cu gaz metan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 33 de ani a ajuns sâmbătă seara la spital, după ce mașina pe care o conducea a fost implicată într-o coliziune. Accidentul s-a petrecut pe un drum din comuna Moara, iar în urma impactului mașinii cu o conductă de gaz metan de la marginea drumului, alimentarea comunei a fost sistată câteva ore.

Accidentul a fost anunțat în jurul orei 21.30, după ce bărbatul din comuna Moara, aflat la volanul unui autoturism VW Golf pe strada Universității din localitate, se deplasa dinspre Moara Carp spre Primăria Moara.

Bărbatul de la volan, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, într-o curbă la stânga și din cauza vitezei și a consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul ce împrejmuiește o proprietate și a lovit și conducta de gaz montată în apropiere, pe care a fisurat-o. După impact, autoturismul a revenit pe partea carosabilă și s-a oprit pe sensul opus de mers.

La fața locului au ajuns un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD, care au preluat bărbatul rănit, pe care l-au transportat la spital, unde a fost diagnosticat de medici cu traumatism cranio-cerebral și un traumatism toraco-abdominal.

În același timp, din cauza scurgerilor de gaz la fața locului a fost trimisă  și o autospecială de pompieri, dotată cu apă și spumă, pentru a asigura măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Bărbatul de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i prelevate 2 mostre de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal.

Pentru săvârșirea infracţiunilor de ”conducere fără permis”, ”conducere sub influența băuturilor alcoolice” și „vătămare corporală din culpă”. Timp de 6 ore, până la remedierea defecțiunii la țeava de alimentare, comuna Moara a rămas fără gaz metan, alimentarea reluându-se în jurul orei 03.30.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut și fără permis, a lovit cu mașina o conductă, lăsând comuna Moara fără alimentare cu gaz metan.
 Vizualizări articol: 778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut și fără permis, a lovit cu mașina o conductă, lăsând comuna Moara fără alimentare cu gaz metan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei