Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 48 (7965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   18 imagini |   ø fişiere video

Eleganță, versatilitate, perfecțiune

Alege magazinele „La Strada”! Calitate maximă! Satisfacție garantată! Reduceri însemnate!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Alege magazinele „La Strada”! Calitate maximă! Satisfacție garantată! Reduceri însemnate! Produse din noua colecție primăvară-vară care o să te dea pe spate!
 
Ne mai desparte doar o zi de luna martie, luna cadourilor, motiv pentru care nu trebuie să ratezi ofertele din magazinele „La Strada”, reducerile de 20 la sută la ghete (bărbați și femei), voucherele valorice, care pot fi un cadou ideal pe care poți să-l faci celor dragi.
 
Dacă vrei să afli care sunt noile tendințe în modă, dacă vrei să porți un element care dă personalitate oricărei ținute, cum este o pereche de încălțăminte de calitate, o geacă, o poșetă etc., alege „La Strada”.
 
Poți opta pentru gecile de fâș Geox, care păstrează o temperatură constantă a corpului, geci din materiale ușoare, de calitate. Aici găsești o diversitate de modele, culori, mărimi. Sunt geci din colecția nouă, foarte atractivă, care satisfac exigențele oricărui client. Dar poți alege încălțămintea Geox, care combină mai multe stiluri într-un design italian, creat cu ajutorul celei mai noi tehnologii.
Alege pantofii Geox, care datorită sistemului inovativ, patentat, asigură respirabilitate, pentru un microclimat interior optim.
Alege poșetele din piele, care au durabilitate în timp, alege curelele din piele, oricând o piesă atractivă într-o ținută, alege eleganța, versatilitatea, perfecțiunea „La Strada”! 
Acum este momentul să te bucuri de produse de sezon, din colecții noi, toate de calitate, realizate de branduri cunoscute, care și-au construit o reputație în acest sens. Sunt produse care i-au convins pe clienți prin calitate, confort, design. Este vorba în primul rând de încălțăminte de piele, geci, cojoace, care se remarcă prin calitate, fiabilitate și o durabilitate extraordinară în timp.
 
 
 
De ce  „La Strada”?
 
„Noi căutăm să ne diferențiem, de aceea am ales magazinele La Strada. Mereu am ieșit în evidență purtând încălțăminte de la Geox, dar mai ales purtând geci Geox. Și eu, dar și soția ne-am luat geci pentru fiecare sezon și acum așteptam colecția nouă primăvară-vară. Vom fi primii care ne vom completa propria colecție de geci. Nu e moft. E necesitate, este dorința de a nu arunca cu bani pe fereastră, ci de a-i investi în lucruri de calitate, ușoare, care te scot din anonimat”, mi-a spus un tânăr antreprenor sucevean, vechi client „La Strada”.
 
O altă clientă „La Strada” a ales acest magazin pentru modelele de haine „comode și frumoase, pentru ținute de birou sau casual”. Nu a fost de la început fan „La Strada”, chiar considera că doar cei cu foarte mulți bani („și snobi”) cumpără produse de aici, dar curiozitatea a făcut-o să intre de mai multe ori în magazin, să prospecteze piața.
 
Așa a ajuns la concluzia că doar de aici poate să-și cumpere geci de firmă la prețuri care nu sunt „piperate”, care țin „de cald” câteva ierni, fără să se deterioreze, care rezistă, la care calitatea se vede „de la o poștă” după material, după cusături, după design etc.
 
Și tu poți face acest exercițiu, testat și de la alții. Intră în magazinele „La Strada”, cumpără ceva ce-ți place, verifică și calitatea, și confortul, și durabilitatea produsului. Sunt sigură că vei reveni în magazin și îți vei cumpăra din nou îmbrăcăminte de aici.
 
Poți deveni și tu client fidel și atunci te vei obişnui ca în magazinele „La Strada” să găsești în fiecare sezon reduceri, dar şi produse din noile colecţii, la prețuri atractive, „La Strada” având cel mai bun raport preț-calitate de pe piață.
 
 
 
Alege articole care se remarcă prin calitate, fiabilitate, durabilitate, la prețuri avantajoase, cu reduceri în luna cadourilor
 
Cine nu își dorește o încălțăminte ușoară, călduroasă, comodă, care dă siguranţă piciorului? „La Strada” găsești încălţăminte pentru toate vârstele. O diversitate de modele și culori, produse cu garanție asigurată de producători de renume. Când cumperi încălțăminte de calitate, chiar dacă este mai scumpă, poți să consideri că este o investiție și că rezultatele se văd în timp. Și mai sunt câteva amănunte care fac diferența: brandurile de încălțăminte pe care le găsești în magazinele „La Strada” investesc mereu în calitate: aerisire optimă a piciorului, evacuarea umezelii și, totodată, impermeabilizarea încălțămintei, lejeritate și confort în purtare, indiferent de vârstă, sex sau stil de viață.
 
Cu un design unic, fiecare brand de încălțăminte pe care îl poți găsi „La Strada” oferă produse care se potrivesc și unui look casual, dar și unui look sport, street sau, de ce nu, business.
 
Tot în magazinele „La Strada” vei găsi accesorii: poșete, curele, portofele, borsete, genți și serviete din piele etc., de la branduri renumite. Produsele din colecțiile anterioare sunt deja la prețuri reduse, avantajoase, așa că poți să te bucuri de oricare dintre piesele preferate expuse pe rafturile celor două magazine „La Strada”. Clienții fideli beneficiază și de reduceri suplimentare în baza cardului de fidelitate.
 
Nu îți rămâne decât să intri în magazinele „La Strada”, să alegi articole care se remarcă prin calitate, fiabilitate și o durabilitate extraordinară în timp, la prețuri avantajoase, cu reduceri în luna cadourilor. Nu uita de prieteni, de cei dragi, cărora le poți oferi vouchere valorice – cadou, care cu siguranță o să-i surprindă în mod plăcut.
 
 
 
Nu uita! Revenirea ta în magazinele „La Strada”, o necesitate, o dorință, o împlinire
 
Alege magazinul „La Strada” situat vizavi de Prefectură, deschis, de luni până vineri, între orele 9:00-18:00. De asemenea, ești întâmpinat cu drag și în magazinul „La Strada” din Centrul Comercial Zimbru, str. Universităţii nr. 19, de luni până vineri, între orele 10:00-19:00, sâmbătă: 10:00-16:00, duminică: 10:00-15:00. Pentru mai multe detalii, poți intra și pe www.lastradaleathers.ro/, unde poți să vizualizezi și poți să îți alegi cele mai îndrăgite produse.
 
De asemenea, poți intra pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/lastradaleathers și pe site: https://www.lastradaleathers.ro/.  
 
Îți recomand să mergi și direct în magazine, pentru că acolo vei fi întâmpinat de un personal amabil, bine instruit, pregătit în orice moment să te ajute, să îți ofere servicii impecabile, să fie, pentru câteva minute, consultantul personal, care te va ghida într-o atmosferă plăcută spre obiectul pe care dorești să-l achiziționați sau îți va oferi informații prețioase despre orice produs, pentru ca revenirea ta în magazinele „La Strada” să devină o necesitate, o dorință, o împlinire. Nu uita! Luna martie este și luna cadourilor și „La Strada” poate fi soluția ideală pentru surpriza plăcută pe care vrei să o faci celor dragi. Accesând paginile de Facebook și site-ul „La Strada” vei beneficia și de consultanță online. Poți să trimiți întrebări, sugestii, iar oameni specializați îți vor oferi cele mai potrivite răspunsuri.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alege magazinele „La Strada”! Calitate maximă! Satisfacție garantată! Reduceri însemnate!.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alege magazinele „La Strada”! Calitate maximă! Satisfacție garantată! Reduceri însemnate!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei