Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 33 (7950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noutate

O nouă sucursală a CAR Învățământ Fălticeni, deschisă în cartierul Mărășești din Suceava, începând cu 10 februarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru a veni mai aproape de membrii sau viitorii membri CAR din municipiul Suceava, Consiliul Director al CAR Învățământ Fălticeni a decis deschiderea celei de a 24-a sucursale chiar în inima orașului, pe strada Mărășești. Noul punct de lucru a fost deschis tocmai din dorința reprezentanților CAR Învățământ de a fi cu un pas mai aproape de membrii lor, demarând activitatea chiar începând de joi, 10 februarie.

”Știm cât de important este pentru membrii noștri să ajungă într-o agenție ori de câte ori ar avea nevoie, de aceea, începând cu data de 10 februarie, colegii noștri îi vor întâmpina în fiecare zi, de luni până vineri, cu un zâmbet pe buze, fie el și sub măști, și vor căuta împreună cea mai bună soluție individuală pentru nevoile personale ale acestora. Pentru că CAR Învățământ Fălticeni este pentru toată lumea”, a declarat un reprezentant al instituției.

Cea de a 24-a sucursală CAR Învățământ respectă toate normele igienico-sanitare impuse de pandemie, siguranța membrilor fiind pe primul plan. În același timp, o nouă deschidere de sucursală vrea să vină și cu oferte și promoții noi, începând cu 10 februarie. ”Noi ne dorim să sărbătorim noua deschidere așa cum se cuvine. Cu cine alții dacă nu cu membrii noștri? Dacă sunteți în trecere, vă invităm la o cafea, din partea CAR, și pentru a descoperi ce am pregătit pentru dvs.”, ne-a declarat același reprezentant.

Trebuie să reamintim din start că ofertele sunt foarte avantajoase, realizate după studiul nevoilor membrilor CAR. S-a ales astfel cu grijă o nouă promoție care va fi la dispoziția dumneavoastră începând cu data de 10 februarie, având posibilitatea de înscriere ca membru CAR cu doar 10 lei.

Cei care nu sunt încă hotărâți trebuie să mai știe că pentru a deveni membru CAR Învățământ Fălticeni trebuie să plătească doar 10 lei. Adică, 90% reducere din taxa inițială de 100 de lei. În același timp, ca membru CAR au nenumărate beneficii, precum dobânzi superavantajoase, împrumut fără giranți, promoții și oferte exclusive.

Vorbind despre beneficiile unui membru CAR Învățământ Fălticeni, trebuie spus că CAR este pentru toată lumea. Membrii nu plătesc comisioane la deschiderea fondului social, de administrare a fondului și rambursare anticipată, iar obținerea împrumuturilor se va face în 24 de ore de la aprobarea dosarului. În același timp, trebuie spus că fondurile sociale ale membrilor sunt bonificate cu dobânzi atractive, serviciile oferite membrilor CAR sunt prompte, serioase și responsabile. De fapt, ceea ce caracterizează serviciile CAR Învățământ sunt procedurile simple, rapiditatea în obținerea împrumuturilor, rată și dobândă fixă la orice tip de împrumut, verificarea împrumutului prin SMS, precum și posibilitatea de a economisi avantajos.

Dacă sunteți membru CAR, puteți accesa burse pentru copii, ajutoare cu ocazia anumitor evenimente și puteți efectua plata cu cardul a ratelor și cotizațiilor, prin noul serviciu CAR Online.

CAR Învățământ Fălticeni chiar este pentru toată lumea, o instituție de încredere cu peste 33 de mii de membri. A obținut punctajul maxim privind indicatorii de rating de performanță și de risc.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii, vă invităm în noul sediu de pe Mărășești, pe 10 februarie. Iar dacă nu sunteți prin zonă, CAR Învățământ Fălticeni vă așteaptă în una dintre celelalte 23 de sucursale pentru consultanță financiară gratuită, acestea fiind prezente în Suceava, Fălticeni, Baia, Boroaia, Broșteni, Câmpulung Moldovenesc, Cornu Luncii, Dolhasca, Dumbrăveni, Gura Humorului, Liteni, Mălini, Moldovița, Rădăuți, Rădășeni, Salcea, Siret, Slatina, Solca, Vatra Dornei și Vicovu de Sus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O nouă sucursală a CAR Învățământ Fălticeni, deschisă în cartierul Mărășești din Suceava, începând cu 10 februarie.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
O nouă sucursală a CAR Învățământ Fălticeni, deschisă în cartierul Mărășești din Suceava, începând cu 10 februarie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei