Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 33 (7950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La final

Modificarea organigramei Primăriei Rădăuți, anulată definitiv de instanțele de judecată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Curtea de Apel Suceava a menținut soluția dată la Secția de Contencios Administrativ a Tribunalului Suceava în cazul modificării organigramei Primăriei Rădăuți prin care 34 de persoane și-au pierdut locurile de muncă. Ambele instanțe au decis să suspende și să anuleze Hotărârea de Consiliu Local 144/2021, soluția pronunțată joi fiind definitivă. În același dosar, un punct de vedere asemănător a avut și o altă instituție a statului român, respectiv Direcția Patrimoniu Cultural din cadrul Ministerului Culturii, care a stabilit că HCL s-a adoptat fără respectarea legislației în vigoare.

Avocatul Traian Andronachi, cel care i-a reprezentat pe oameni în instanță, spune că soluția este cea corectă și ar fi fost o mare nedreptate dacă salariații rămâneau cu contractele închise. ”Este prima victorie definitivă împotriva noii organigrame a Primăriei Rădăuți. Curtea de Apel Suceava s-a pronunțat și în materia urgenței (a suspendării actului administrativ), și asupra fondului cauzei (anularea actului administrativ) în ceea ce privește HCL 144/2021. Având în vedere că hotărârea este definitivă, din punctul nostru de vedere e evident că va produce efecte și asupra celorlalte cauze care sunt în curs de soluționare și care au ca obiect aceeași anulare a HCL 144/2021 și pentru restul angajaților. În prezenta cauză a fost vorba de primul lot, de 11 persoane din totalul celor vizați de noua organigramă, care la propunerea domnului primar a fost adoptată de majoritatea simplă a Consiliului Local Rădăuți”, a arătat avocatul Traian Andronachi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modificarea organigramei Primăriei Rădăuți, anulată definitiv de instanțele de judecată.
 Vizualizări articol: 1128 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modificarea organigramei Primăriei Rădăuți, anulată definitiv de instanțele de judecată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei