Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 15 (7932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fluidizare trafic

Preşedintele CJ insistă asupra construirii de urgență a șoselei de centură a orașului Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, insistă asupra construirii de urgență a șoselei de centură a orașului Gura Humorului. Gheorghe Flutur a spus că în cursul zilei de miercuri, la Consiliul Județean Suceava au avut loc o prezentare și o analiză a documentației pentru ruta ocolitoare a orașului Gura Humorului, proiect care este asumat a fi implementat de instituția pe care o conduce, în parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Gheorghe Flutur a arătată că în cadrul ședinței au fost prezentate trei variante de traseu. El a arătat că o porțiune destul de mare a viitoarei șosele de centură „suntem obligați să apelăm la soluția de viaducte în albia râului Moldova”. Flutur a spus că în perioada următoare va avea loc o altă analiză împreună cu CNAIR asupra soluțiilor propuse de proiectant, după care se va putea trece  la întocmirea documentației tehnice și scoaterea la execuție a lucrărilor. 

„Insist asupra urgenței în realizarea acestei centuri pentru că din calcule rezultă un trafic zilnic de circa 15.000 de mașini pe DN 17 în zona Gura Humorului, o medie zilnică anuală, ceea ce înseamnă că se îndeplinesc condițiile de autostradă. Iar lipsa acestei autostrăzi duce la blocaje în trafic mai ales în perioadele de vârf ale sezonului turistic”, a precizat șeful administrației județene.

El a evidențiat faptul că proiectanții au respectat termenele și au transmis documentația la timp. La întâlnirea de miercuri au participat reprezentanți din partea Drumurilor Naționale, directorul regional Dănuț Pilă de la Iași, din partea Companiei Apele Române, reprezentanți ai Primăriei orașului Gura Humorului, precum și ai unității de implementare a proiectului create în cadrul Consiliului Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele CJ insistă asupra construirii de urgență a șoselei de centură a orașului Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Preşedintele CJ insistă asupra construirii de urgență a șoselei de centură a orașului Gura Humorului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei