Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 15 (7932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluție

Acuzat de abuz sexual, profesorul din Costâna a fost pus în libertate, dar nu mai are voie să meargă la catedră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dragomir Vicențiu Chiseliță, profesor care predă biologie și muzică la școala din Costâna și care a fost arestat vineri pentru fapte de natură sexuală, victimă fiind o elevă de 14 ani, va fi cercetat în libertate sub control judiciar. Tribunalul Suceava a admis contestația depusă și a decis că profesorul poate fi cercetat în libertate. Conform deciziei magistraților de drepturi și libertăți, Chiseliță are o serie de obligații, printre care și cea de a nu exercita profesia de cadru didactic. De asemenea, el trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, dar și să informeze de îndată Judecătoria Suceava sau organul în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei. O altă măsură este aceea de a se prezenta, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat. Dragomir Vicențiu Chiseliță are și obligația să nu depăşească limita teritorială a județului Suceava, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului care soluţionează cauza, dar nici să nu comunice direct sau indirect, pe nici o cale cu persoana vătămată, cu colegii de clasă ai acesteia, precum şi cu ceilalţi martori audiaţi sau care urmează a fi audiaţi în cauză. 

Bărbatul este acuzat că la începutul săptămânii trecute a abordat o elevă în vârstă de 14 ani, căreia i-a făcut o serie de avansuri sexuale. Minora a înregistrat discuția pe telefonul mobil și apoi, când a ajuns acasă, le-a prezentat părinților totul. Aceștia au sesizat Poliția în cursul zilei de miercuri, iar în cadrul anchetei care s-a derulat a avut loc și o percheziție informatică a telefonului, de pe care a fost extrasă înregistrarea incriminatorie. Vineri dimineață, Dragomir Vicențiu Chiseliță a fost reținut pentru 24 de ore, iar în aceeași zi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava l-au prezentat unui judecător de drepturi și libertăți, care a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. Acest mandat a fost revocat miercuri, iar Dragomir Vicențiu Chiseliță a părăsit arestul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acuzat de abuz sexual, profesorul din Costâna a fost pus în libertate, dar nu mai are voie să meargă la catedră.
 Vizualizări articol: 946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acuzat de abuz sexual, profesorul din Costâna a fost pus în libertate, dar nu mai are voie să meargă la catedră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei