Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 15 (7932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Protecția Copilului

Fetițele abuzate din Bosanci și Costâna vor beneficia de consiliere psihologică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fetițele abuzate din Bosanci și Costâna vor beneficia de consiliere psihologică. Părinții fetei din Costâna, comuna Todirești, care, conform poliției, ar fi fost gresată sexual de un profesor, au fost de acord ca fiica lor, în vârstă de 14 ani, să fie consiliată de un psiholog din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, Nicoleta Daneliuc, ne-a spus că fata a intrat deja într-un program de consiliere. Ea mai are un frățior mai mic, în vârstă de 9 ani.

În cazul fetițelor de la Bosanci, agresate de o educatoare, deși specialiștii din cadrul Protecției Copilului Suceava le-au propus părinților consilierea psihologică, aceștia au spus că vor apela la un specialist în psihologie din mediul privat. „Chiar dacă părinții au ales ca fetițele să fie consiliate psihologic de un specialist care lucrează în privat, am luat legătura cu acesta și vom ține legătura, pentru a vedea care este evoluția acestui caz. Noi, împreună cu asistenții sociali din cele două primării, de la Todirești și de la Bosanci, vom monitoriza aceste cazuri și le vom sta la dispoziție părinților cu tot ce au nevoie”, a completat Nicoleta Daneliuc.

Vă reamintim că o educatoare de la o grădiniță din Bosanci și un profesor de la o școală din Costâna au fost arestați pentru fapte de natură sexuală, victime fiind minori. Maria Podolak, de 51 de ani, și Dragomir Vicențiu Chiseliță, de 59 de ani, sunt acuzați de agresiune sexuală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetițele abuzate din Bosanci și Costâna vor beneficia de consiliere psihologică.
 Vizualizări articol: 2052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fetițele abuzate din Bosanci și Costâna vor beneficia de consiliere psihologică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei