Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 15 (7932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Schimbare

Prof. Monica Elena Buculei, noul director adjunct al Colegiului Național Militar ,,Ștefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prof. Monica Elena Buculei este noul director adjunct al Colegiului Național Militar ,,Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, începând cu 17 ianuarie 2022, „ca urmare a desfășurării concursului de ocupare a funcțiilor de conducere din învățământul preuniversitar”, după cum a declarat prof. Iulian Negură, purtătorul de cuvânt al instituției.

Ea a preluat funcția de la profesorul de geografie Radu-George Ciumașu, care a asigurat un semestru interimatul postului de director adjunct al Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare”. Prof. Ciumașu revine la statutul de profesor de geografie cu normă întreagă la Colegiul Militar.

„Prof. Monica Elena Buculei este un cadru didactic implicat activ în viața colegiului, profesor metodist, coordonator al programelor și proiectelor europene și internaționale desfășurate în colegiu. Doamna prof. Monica Elena Buculei s-a ridicat mereu la nivelul standardelor impuse de colegiul militar, dar și de sistemul de învățământ românesc, având o experiență bogată, de peste 20 de ani, la catedra de limba engleză”, a transmis prof. Iulian Negură, purtătorul de cuvânt al Colegiului Militar.

Acesta a avut doar cuvinte de laudă și la adresa profesorului de geografie Radu-George Ciumașu.„Performanța, dăruirea și munca sunt unele dintre cuvintele ce caracterizează activitatea domnului profesor Radu Ciumașu ca director adjunct al acestui colegiu, în primul semestru al anului școlar 2021-2022.Model de civism şi profesionalism, domnul profesor a reuşit într-un interval scurt de timp să dea un plus de încredere şi de empatie întregului colectiv de profesori şi de instructori militari din colegiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Colegiului Militar din Câmpulung Moldovenesc. Profesorul de geografie Radu-George Ciumașu de la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” este și „Cetățean de onoare al municipiului Câmpulung Moldovenesc”.

„În semn de înaltă prețuire pentru activitatea desfășurată, domnul comandant al colegiului, colonel dr. Romeo-Aurelian Popovici, a mulțumit domnului profesor Radu-George Ciumașu pentru perioada de interimat și i-a urat multe realizări în misiunea asumată doamnei director adjunct Monica Elena Buculei”, au transmis reprezentanții Colegiului Militar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prof. Monica Elena Buculei, noul director adjunct al Colegiului Național Militar ,,Ștefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prof. Monica Elena Buculei, noul director adjunct al Colegiului Național Militar ,,Ștefan cel Mare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei