Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 15 (7932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La început de 2022

Creștere de 50% la plata online a taxelor și impozitelor în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe fondul pandemiei, obiceiurile populației se schimbă, inclusiv în privința plății taxelor și impozitelor locale. În municipiul Suceava, chiar de nu au dispărut cozile la ghișee, pentru plata taxelor și impozitelor, ba chiar s-au accentuat, fiind impuse măsuri de distanțare și culoare speciale de acces, s-a înregistrat o creștere foarte mare, de 50%, a plăților la distanță, online.

Primarul Ion Lungu a prezentat o analiză a încasărilor la data de 15 ianuarie 2022 comparativ cu perioada similară a anului trecut, din care rezultă că încasările sunt mai mari cu 17,25%.

Mai exact, anul acesta s-au încasat 2,389 de milioane de lei, comparativ cu 2,038 de milioane de lei anul trecut.

”Lucrurile sunt cât de cât îmbucurătoare”, a spus Ion Lungu, care speră ca încasările să crească și în perioada următoare.

„Le mulțumim celor ce plătesc, ne cerem scuze pentru aglomerație, dar asta este situația, trebuie respectate regulile impuse pe timp de pandemie. E îmbucurător că pe online s-a plătit mai mult cu 49,9% comparativ cu anul trecut. Lumea începe să plătească tot mai mult online, atât persoanele fizice, cât și cele juridice, și este un lucru bun”, a adăugat primarul Sucevei.

Pentru plata online, cea mai ușoară variantă este www.ghiseul.ro, unde informațiile se procesează după 48 de ore pentru cei care își fac cont acum.

Pentru cei care vor să facă plata la ghișeele primăriei (numerar sau card), programul a fost extins în intervalul 08:00-18:00.

Persoanele fizice, dar și cele juridice care achită taxele pentru întregul an, până la data de 31 martie, beneficiază de o reducere de 10% (aplicată pentru impozitul pe teren, clădiri și mijloace de transport).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Creștere de 50% la plata online a taxelor și impozitelor în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Creștere de 50% la plata online a taxelor și impozitelor în municipiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei