Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 268 (7880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Dumitru Mihalescul: Crearea unei majorități PNL-PSD e un semn de maximă responsabilitate din partea ambelor partide, într-un moment greu pentru România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreședintele PNL Suceava, Dumitru Mihalescul, a declarat că formarea unei majorități PNL-PSD în momentul de față reprezintă un semn de maximă responsablitate din partea celor două partide, într-un moment greu pentru România. Făcând referire la actuala criză politică și guvernamentală, Dumitru Mihalescul, a precizat că din punctul său de vedere, românii au ajuns la concluzia că PNL a făcut toate eforturile și concesiile ca să poată guverna alături de USR.

 

„USR a fost prima opțiune a PNL, deși USR s-a aflat la originea declanșării crizei. Din păcate, în numai câteva luni, foștii noștri parteneri și-au demonstrat limitele, slaba competență la guvernare și chiar și reaua-credință. Ei sunt cei care au depus moțiune de cenzură împotriva guvernului din care au făcut parte”, a spus Mihalescul, care a mai adăugat că oricine poate să constate că ministerele conduse de USR nu numai că nu au performat deloc, ci lucrurile care au fost făcute de miniștrii acestui partid trebuie reparate în perioada următoare.

În același timp, Dumitru Mihalescul a spus, referindu-se la o guvernare alături de PSD, că personal nu poate să spună că se simte confortabil. „Eu sunt un om de dreapta prin vocația și munca pe care am depus-o de-a lungul timpului în mediul privat, dar și în politică. Însă trebuie să punem România pe primul loc. Nu există altă majoritate matematică în Parlament care să poată da o majoritate guvernamentală solidă și nici alegerile parlamentare nu erau o soluție în acest moment complicat pentru români. Aceasta majoritate e un semn de maximă responsabilitate din partea ambelor partide, într-un moment greu pentru România”, a declarat Mihalescul. El consideră că pe români nu-i interesează atât de mult rivalitățile politice dintre PSD și PNL, ci îi interesează ce măsuri iau cele două partide împotriva creșterilor de prețuri, soluțiile pentru cei afectați de pandemie, când și cum se vor construi autostrăzile, sau când și cu cât se vor majora pensiile, salariile, alocațiile pentru copii. „Oamenii așteaptă de la noi soluții, rezultate, nu vorbe, nu lupte politice! Sunt încrezător că vom da țării un guvern. Odată ce programul de guvernare va fi finalizat, cred că lucrurile se vor clarifica și în ochii oamenilor”, a precizat Mihalescul. El a făcut referire și la județul Suceava, precizând că PNL și PSD sunt cele mai importante partide, cu cei mai mulți primari și consilieri locali, fiind momentul ca ambele formațiuni politice să realizeze toate proiectele de dezvoltare promise oamenilor. „Cu Gheorghe Flutur președinte la Consiliul județean și cu majorități în toate consiliile locale, avem garanția că nu vor mai exista niciun fel de piedici ca să schimbăm în bine viața oamenilor”, a spus Mihalescul, care a ținut să precizeze că primari gospodari nu sunt numai la PNL, ci și la PSD. El a mai arătat că toți primarii vor avea posibilitatea să acceseze fonduri din programul Anghel Saligny și din fonduri europene, pentru rețelele de utilități, școli, grădinițe, dispensare, drumuri, poduri și locuri de muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Mihalescul: Crearea unei majorități PNL-PSD e un semn de maximă responsabilitate din partea ambelor partide, într-un moment greu pentru România.
 Vizualizări articol: 802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Dumitru Mihalescul: Crearea unei majorități PNL-PSD e un semn de maximă responsabilitate din partea ambelor partide, într-un moment greu pentru România1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei