Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 268 (7880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îngrijorător

70% dintre bolnavii Covid internați la terapie intensivă în județul Suceava au pierdut lupta cu viața

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puțin de 70% dintre bolnavii Covid internați în secțiile de terapie intensivă din județul Suceava au pierdut lupta cu viața. Cel puțin așa reiese dintr-o statistică transmisă de Prefectura Suceava pentru perioada 1 septembrie – 11 noiembrie 2021. Prefectura a informat că în această perioadă, în județ au fost testate 104.532 de persoane, adică o medie zilnică de 1.452 de teste, fiind depistate „pozitiv” la infecția cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 12.233 persoane, o medie zilnică de 170 de noi bolnavi. Dintre persoanele diagnosticate Covid-19, 720 au decedat, adică 37,04% din numărul total al deceselor înregistrat de la începutul pandemiei, în medie câte zece persoane pe zi, 69 dintre acestea nu au mai ajuns să fie tratate în spital.

În total, în aceeași perioadă, în spitalele din județ au fost internați 3.251 de pacienți cu afecțiunea COVID-19,  în cazul a 147 de persoane, dintre care doar nouă vaccinate, fiind necesar tratamentul în cadrul ATI. Din nefericire, 70% dintre pacienții internați la terapie intensivă au pierdut lupta cu boala.

În ceea ce privește decesele survenite ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2, Prefectura a informat că mortalitatea se ridică la 5,88% raportat la numărul total al celor confirmați, 20% raportat la numărul cazurilor spitalizate și 30% raportat la numărul cazurilor medii și grave dintre pacienții spitalizați.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 70% dintre bolnavii Covid internați la terapie intensivă în județul Suceava au pierdut lupta cu viața.
 Vizualizări articol: 1028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
70% dintre bolnavii Covid internați la terapie intensivă în județul Suceava au pierdut lupta cu viața0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei