Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 268 (7880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mereu alții în locul nostru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încă de la meciul cu Armenia, când am fost pe stadion, am constatat că nu jucăm ce trebuie. Acum, cu Islanda, când conta mai abitir, nu a mai fost permis accesul spectatorilor. Iar ai noștri au atacat din exercițiu, pentru că se mai nimerea mingea la ei, așteptând să se întâmple minunea. Adică să dea Mitriță gol cu capul! Nu s-a întâmplat, dar nu neapărat pentru că Mitriță nu mai fusese convocat, ci pentru că minunea e ca fulgerul, nu lovește de două ori în același loc. Acum a lovit la meciul croaților cu rușii, ultimii rezolvând calificarea directă cu un autogol. Și la noi a fost o minune, dar pe invers, n-o să mai vedem prea curând un fundaș tricolor scoțând de pe linia porții lor (Toșca, titular fraudulos în locul unui mult mai ofensiv Bancu)! Trebuie să recunoaștem că ne-au umflat aiurea ultimele rezultate, pur și simplu nu merităm nici măcar barajul. Dacă aveam abordarea justă, dacă pe bancă era mentalitatea care trebuie, nu ego supradimensionat, noi trebuia să atacăm în forță de la primul fluier, din secunda 1, nu să începem un vals cu gândul că oricum pică vreun șut, vreo pasă, vreo greșeală, vreun 11 metri. Uite că n-a picat, iar la sfârșit, când atacam a disperare, norocului i s-a făcut scârbă. Hagi ăsta micu să zicem că a bifat destule, dar mai mult din gleznă, fără ruperi de ritm. Pe lângă șutul ăla în bară, a mai dat două pase cu care i-a lăsat singuri cu portarul pe Alibec (pasă la portar) și Maxim (și-a închis singur unghiul), însă și el e responsabil pentru ritmul scăzut, ține și aiurea de minge, cum a fost la ultima fază, când ne ardea buza după o ultimă încercare, iar el a frecat mingea în tușă până a pierdut-o. Mihăilă ar fi fost bun acum, dacă nu se îngălbenea ca fraierul cu armenii. Dar problema care pare nerezovabilă este dispariția speciei de atacant central. Alibec arată deja retras, accidentările recurente nu-i permit să mai acceseze o formă decentă, iar Pușcaș, care era o soluție când promova de la tineret, s-a prăbușit în el însuși.

Aseară nici n-a contat rezultatul din Liechtenstein, noi așteptam fără temei ca Islanda s-o încurce pe Macedonia de Nord. Păi macedonenii au spirit de luptători, când au avut nevoie de victorie cu armenii, în deplasare, s-au dus peste ei și le-au dat 5! Noi abia le dăduserăm unul acasă, iar toată repriza a doua am stat cu fundul în poartă. Și iată că și islandezii, asaltați, au cedat repede. Nici n-am avut timp să ne facem speranțe, abia apoi am fost momiți cu de-alea deșarte, parcă anume pentru a ne plânge și mai tare de milă. Așa e când speri să joace islandezii în locul nostru, te trezești că joacă macedonenii în locul nostru. La baraj!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mereu alții în locul nostru.
 Vizualizări articol: 978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Mereu alții în locul nostru5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei