Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 268 (7880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atleții suceveni s-au evidențiat în Republica Moldova

Luni, 15 Noiembrie 2021 (17:38:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Ediția a XV-a a Campionatului Republicii Moldova la alergare pe șosea s-a derulat zilele trecute, în localitatea Ungheni. Competiția a avut în program alergări pe distanța de 10 kilometri la categoriile de vârstă juniori I (Under 20), seniori și veterani. Pe lângă sportivii din țara vecină, la startul competiției a fost prezentă, la invitația organizatorilor, și o delegație de atleți de la CSM Dorna Vatra Dornei, pregătiți de Cristian Prâsneac, care au lăsat o bună impresie. Astfel, Claudia Ionela Costiuc s-a clasat a doua la categoria open și pe primul loc în întrecerea junioarelor, în vreme ce Alexandru Prâsneac a sosit al doilea în cursa juniorilor, devansându-l pe colegul său de club Robert Petru Kore, care a venit al patrulea.

O comportare foarte bună a avut și Andrei Ihnatiuc, atlet cu dublă legitimare CSȘ Rădăuți – CSM Dorna Vatra Dornei. Sportivul pregătit de Bogdan Roșcăneanu a câștigat concursul juniorilor, ratând de puțin podiumul la seniori.

„Sunt bucuros pentru aceste rezultate, mai ales că timpii obținuți sunt foarte buni pentru această perioadă a anului. Țintele noastre pentru sezonul viitor sunt Festivalul Olimpic al Tineretului European, de la Banska Bystrica (Slovacia), și Campionatul European de juniori II, de la Ierusalim (Israel)”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac, care a dorit să mulțumească pentru sprijin Primăriei și Consiliului Local Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atleții suceveni s-au evidențiat în Republica Moldova.
 Vizualizări articol: 900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atleții suceveni s-au evidențiat în Republica Moldova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei