Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 268 (7880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Anchetă omor

Criminal sadic în libertate – a hăcuit un bărbat și i-a înfipt un cuțit în ochi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii judiciariști suceveni sunt în alertă pentru a rezolva un caz de omor produs cu mult sadism. Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost  găsit mort în propria casă, înjunghiat în gât și cu un cuțit înfipt în ochi. Criminalul a acționat extrem de violent și sadic în același timp, fapt care induce spre ideea că nu a fost vorba de un conflict spontan, pe fond de consum de alcool, cum ar fi părut la prima vedere.

Vineri, 12 noiembrie, polițiștii de la Secția Rurală Preutești au fost sesizați prin 112 de către un localnic din satul Petia, comuna Bunești, care a relatat că un vecin pe care nu l-a mai văzut de 2-3 zile este decedat în propria locuință.

Martorul era îngrozit de ceea ce văzuse. Și-a găsit vecinul căzut în bucătărie, mort, cu un cuțit înfipt în ochi. 

Mihai Țăranu, bărbatul în vârstă de 63 de ani, a fost înjunghiat de mai multe ori în gât, fiindu-i secționată jugulara, după care criminalul i-a înfipt cuțitul în ochi. Bărbatul de 63 de ani locuia singur. El a avut familie și copii, care s-au mutat însă la Constanța de mai multă vreme.

Bărbatul nu avea ocupație, trăia mai mult din ajutorul pe care îl primea de la primărie ori de la vecini și avea o casă sărăcăcioasă. Omul nu era o fire violentă, era în relații bune cu vecinii, iar singurul lui „păcat” era consumul de alcool.   

Așadar, o persoană care nu supăra pe nimeni și care, cel mult, ar fi putut să aibă un conflict spontan, pe fond de consum de alcool. Numai că, de regulă, la crime de acest gen, conflict spontan și alcool, autorul aplică o lovitură și fuge, eventual chiar realizează gravitatea faptei și încearcă să ajute victime. În acest caz însă, criminalul a lovit cu sete, de mai multe ori, și apoi a lăsat acel cuțit înfipt în ochi, un comportament tipic de criminal sadic și foarte periculos.

Bărbatul de 63 de ani ar fi fost văzut ultima oară în viață joi, când a plecat de la un bar din sat, spre casă.

 

 

 

Cuțitul lăsat la locul crimei ar putea fi cheia anchetei

Judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale și criminaliști ai poliției au făcut cercetări la locul crimei atât vineri, cât și sâmbătă. Criminaliștii au prelevat mai multe probe, care pot fi decisive într-un astfel de caz, în care nu există un suspect cert.

Din datele pe care le avem, polițiștii nu aveau până ieri certitudini în acest caz. A fost întocmit un cerc de suspecți din anturajul redus al bărbatului, însă aparent nimic nu explică o astfel de grozăvie. Speranțele cele mai mari sunt legate de probele care au putut fi prelevate de pe acel cuțit lăsat de criminal la locul faptei.  

Ancheta a continuat sâmbătă și duminică în vederea identificării tuturor persoanelor cu care a interacționat victima și a celor care pot oferi date despre eventuale conflicte anterioare avute. Doar că în cazul unui bărbat care locuia singur și avea o viață socială redusă, acest cerc este mic. 

Ancheta pentru omor se derulează sub directa coordonare a unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Criminal sadic în libertate – a hăcuit un bărbat și i-a înfipt un cuțit în ochi.
 Vizualizări articol: 5431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Criminal sadic în libertate – a hăcuit un bărbat și i-a înfipt un cuțit în ochi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei