Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 88 (7700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Gest caritabil

Trei familii din Liteni și Bulai au primit calculatoare pentru copii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei familii din comuna Moara, mai exact din satele Liteni și Bulai, au primit câte un calculator. Este vorba de familii cu posibilități materiale mai reduse, ai căror copii nu-și permiteau achiziționarea unui calculator, mai ales că în fiecare loc există unul sau mai mulți elevi. Alicia Brigita Tunia, Alexandra Andreea Tcaci și Ionuț Sabin Chelaru au primit unitățile cu zâmbetul pe buze și cred că le vor fi extrem de utile, mai ales dacă se va reveni la sistemul de învățământ online. O parte dintre copii nu au folosit niciodată un calculator până acum, dar spun că se vor descurca și vor apela la sprijinul unor cunoscuți. Alicia este elevă în clasa a IV-a, dar mai are o soră în clasa I și alți doi frățiori. În timpul pandemiei au folosit un telefon care se înfierbânta de la prea multă utilizare. Acum, calculatorul îi va permite fetei să fie în pas cu ceilalți colegi de școală. Și Alexandra a fost fericită să vadă că a primit în dar un calculator. Este elevă în clasa a III-a, iar fratele ei este cu un an mai mare. Nu au avut tabletă și au rămas în urmă cu școala, dar cred că de acum situația se va schimba. Și pentru Ionuț calculatorul va fi util pentru școală, mai ales că este abia în clasa a II-a și va mai merge la cursuri ani buni. Cele trei calculatoare au fost donate de Silviu Mihai și recondiționate de o persoană care a dorit să rămână anonimă, iar familiile la care au ajuns ne-au fost recomandate de primarul din Moara, Eduard Dziminschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei familii din Liteni și Bulai au primit calculatoare pentru copii.
 Vizualizări articol: 1290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Trei familii din Liteni și Bulai au primit calculatoare pentru copii4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei