Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 88 (7700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PRO SĂNĂTATE

Să ne schimbăm viața acum

A conștientiza o problemă este primul pas către vindecare, dar nu este suficient pentru a schimba o situație. Dacă vrem ca relațiile noastre să se vindece și să evolueze, trebuie să schimbăm relația noastră cu noi înșine. Trebuie să recunoaștem că inimile noastre ne pot conduce către un loc al iubirii necondiționate unde putem renunța la judecăți și unde putem vedea cu ochi noi ceea ce se întâmplă cu adevărat.

Iubirea este cea mai înaltă frecvență sau vibrație existentă și ADN-ul nostru, în forma lui perfectă, rezonează și vibrează cu sentimentul iubirii. Din nefericire, mulți dintre noi am uitat cum se simte să primești iubire necondiționată. Am fost învățați cum să oferim iubire, dar nu am fost învățați cum să primim iubire; așa că suntem duri cu noi înșine. Deoarece ne este frică că vom fi abandonați sau respinși, ne batem pe noi înșine pentru a ne reaminti să fim buni pentru a nu fi abandonați. Adeseori acceptăm ideea că merităm să fim pedepsiți și chiar și boala o vedem ca pe o bună formă de pedeapsă. Nu numai că-i judecăm pe alții care sunt bolnavi și ne întrebăm ce au făcut greșit dar, de asemenea, ne judecăm pe noi înșine. Când vom putea lăsa în urmă această credință limitatoare, că boala sau neșansa sunt „rele”, putem vedea circumstanțele într-o nouă lumină. Boala poate deveni un profesor, un mod de a ne ajuta să ne depășim credințele limitatoare. Așadar, boala, nu este niciodată o greșeală, ci o cale prin care suntem ajutați să evoluăm.

Când apare o boală, acesta poate fi un semnal să luăm o pauză și să analizăm de ce s-a întâmplat această situație și ce a agravat sau declanșat boala. Care este povestea originală ce se află în ADN-ul nostru ce nu este compatibilă cu vibrația planului perfect de bunăstare și abundență? Cum am ajuns să acceptăm și să permitem acelei credințe să se perpetueze? Cum ne-a influențat acțiunile și reacțiile și cum a generat o circumstanță cu care nu suntem fericiți?

Vindecarea nu se rezumă doar la a „repara” dezechilibre fizice, emoționale și mentale. Vindecarea este înțelegerea călătoriei vieții noastre și câștigarea abilității de a merge mai departe în acea călătorie. Înseamnă a ne păstra inima deschisă la orice lecție ce ar putea să ne apară în drum. Odată ce am înțeles că viața noastră are un scop, putem accepta și îmbrățișa toate lecțiile pe care le întâlnim ca o parte a unui proces pozitiv de creștere, fără a ne judeca pe noi înșine sau pe alții care ne aduc aceste lecții.

ADN-ul nostru vrea, în mod natural, să vibreze la o frecvență înaltă și noi controlăm dacă se întâmplă sau nu acest lucru. Deținem controlul sănătății noastre și a ceea ce se întâmplă cu noi. O mare parte din timp, conștient sau nu, oferim puterea noastră altora și jucăm rolul victimei. Victimele oferă puterea de a crea propria lor realitate cuiva sau la ceva din afara lor. Când începem să observăm situațiile inconfortabile pentru noi ca fiind experiențe din care învățăm și acceptăm că avem capacitatea să le schimbăm, facem trecerea de la victimizare la asumarea conștientă a unui rol activ în crearea propriilor noastre realități și la controlarea propriului destin.

Revoluția științifică și noile descoperiri despre energetica ADN-ului transformă vechiul sistem de credințe al culturii noastre, prin care se privește în afara noastră pentru vindecare, către o cunoaștere interioară conform căreia avem puterea de a vindeca. Astăzi medicii trec dincolo de granițele planului fizic. Ei au cartografiat fiecare genă din corpul uman și privesc intuiția și conștiința ca părți ale procesului de vindecare. Ei au ajuns la concluzia că fiecare celulă are o inteligență înnăscută care ne controlează sănătatea și că noi putem direcționa energia care spune celulelor noastre ce să facă.

Lumea noastră se degradează tot mai mult în acest moment și cu toții ne întrebăm cum putem acționa pentru a o face mai bună. Ceea ce putem face pentru a schimba lumea este să ne vindecăm pe noi înșine. Când suntem vindecați, vibrația noastră se schimbă și este emanată exterior, în lume. O singură persoană care vibrează pe frecvența iubirii poate schimba vibrația a sute de mii de oameni. Vindecându-ne pe noi, devenim un catalizatori importanți pentru schimbarea lumii.

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223
www.mihaimoisoiu.ro
E-mail: mmmoisoiu@gmail.com
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să ne schimbăm viața acum.
 Vizualizări articol: 2589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 42 voturi
Să ne schimbăm viața acum5.0542

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei