Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 88 (7700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primul meci și prima victorie pentru suceveanul Cristinel Măzăreanu la Mondialele de tineret

Joi, 15 Aprilie 2021 (18:55:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La începutul acestei săptămâni a debutat în Polonia Campionatul Mondial de box pentru tineret. Din lotul deplasat de România la această competiție, șapte băieți și cinci fete, face parte și pugilistul Cristinel Măzăreanu, de la CSM Suceava. Cel de-al doilea sucevean din delegația României este antrenorul Andu Vornicu, care face parte din staff-ul tehnic al lotului național masculin, alături de Relu Auraș și George Perțea.

Joi după-amiază, în meciul inaugural al categoriei 60 de kilograme, Măzăreanu a urcat în ring împotriva campionului Danemarcei, Elias Idrissi. După un meci de mare angajament, câștig de cauză a avut suceveanul nostru, care a fost văzut învingător de către arbitri cu scorul de 4-1. Deși avantajat de alonjă, danezul a căutat lupta de aproape, încercând să scape de loviturile puternice ale sportivului pregătit de Andu Vornicu. A rezultat un meci dur, comparat de comentator cu o „bătălie” între box și lupte, din care a ieșit învingător Măzăreanu. Drumul spre medalie la Campionatul Mondial rămâne lung și anevoios, dar Cristinel a arătat că este puternic și extrem de motivat, pregătit fizic și tactic pentru a face față oricărui adversar. În ”optimi”, sportivul legitimat la CSM Suceava îl va întâlni pe reprezentantul Columbiei, Jhon Elin Sinestra Orobia.

Cristinel Măzăreanu este multiplu laureat al întrecerilor naționale, având în palmares și o medalie de argint, cucerită în urmă cu doi ani la Campionatul European de juniori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul meci și prima victorie pentru suceveanul Cristinel Măzăreanu la Mondialele de tineret.
 Vizualizări articol: 1303 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primul meci și prima victorie pentru suceveanul Cristinel Măzăreanu la Mondialele de tineret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei