Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 88 (7700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Preşedintele interimar al Uniunii pentru Bucovina, Alin Opincaru, a fost exclus din partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri sucevean Alin Opincaru a fost exclus din Uniunea pentru Bucovina, partid în care ocupa funcţia de preşedinte interimar. Într-o informare publicată de această formaţiune politică se precizează că în cursul zilei de marţi, 13 aprilie, Uniunea pentru Bucovina a încheiat orice fel de colaborare cu Alin Opincaru, decizia fiind luată în prezenţa acestuia.

Acesta a fost ales preşedinte interimar al partidului în urmă cu mai puţin de un an şi a candidat pentru funcţia de primar al Sucevei la alegerile locale de anul trecut, ocupând locul cinci. Uniunea pentru Bucovina a transmis că, începând de marţi, Alin Opincaru nu mai reprezintă interesele partidului „în nici un fel, iar orice ieșire publică a sa coroborată cu Uniunea pentru Bucovina va atrage consecințele de rigoare”. „Îi urăm succes în cariera politică și în tot ce își propune să realizeze pentru acest oraș”, au transmis cei de la Uniunea pentru Bucovina.

„Orice ieșire publică a sa coroborată cu Uniunea pentru Bucovina va atrage consecințele de rigoare. Uniunea pentru Bucovina crede în valorile acestei zone, ale familiei și va milita permanent pentru respectarea dreptului de opinie în limitele bunului-simț”, se arată în comunicatul transmis de acest partid după excluderea lui Alin Opincaru. De altfel, prim-vicepreşedintele Uniunii pentru Bucovina, Adrian Prelipcean, care va prelua şi conducerea interimară, ne-a declarat că Biroul Judeţean al partidului a luat decizia excluderii lui Alin Opincaru cu unanimitate de voturi. Adrian Prelipcean a spus că propunerea de excludere a fost făcută de comisia de etică, pe motiv că Alin Opincaru ar fi încălcat etica partidului.

Prelipcean a spus că în mediul public Alin Opincaru prezenta opiniile proprii și nu cele ale partidului. „A transformat obiectivele personale în obiectivele partidului, nerespectând valorile pe care a fost construit acest partid”, a mai spus prim-vicepreședintele Uniunii pentru Bucovina.

În ceea ce-l priveşte pe Alin Opincaru, acesta a declarat că excluderea sa din partid vine în urma unei declaraţii pe care a făcut-o cu privire la Parcul Şipote. „Am fost exclus în urma declaraţiei mele din ziarul Monitorul de Suceava, când am spus că dintre funcţia politică în partid şi Parcul Şipote aş alege oricând Parcul Şipote”, a explicat Opincaru. El a spus că cei din Biroul Judeţean al Uniunii pentru Bucovina au considerat că a adus deservicii partidului prin faptul că a declarat că ar alege oricând un proiect de dezvoltare a Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele interimar al Uniunii pentru Bucovina, Alin Opincaru, a fost exclus din partid.
 Vizualizări articol: 2153 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Preşedintele interimar al Uniunii pentru Bucovina, Alin Opincaru, a fost exclus din partid2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei