Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 88 (7700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Completarea diviziei electrice

Contractul pentru furnizarea a 15 autobuze electrice Solaris, semnat miercuri, la Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parcul de autobuze electrice pentru transportul în comun din municipiul Suceava va fi completat cu încă 15 vehicule de capacitate mare, produse de  firma Solaris din Polonia. Furnizarea acestora se va face la pachet cu 19 stații de încărcare, atât normală, cât și rapidă.

“Am semnat în această dimineață contractul pentru furnizarea celor 15 autobuze electrice și 19 stații de încărcare, din care 15 pentru încărcare lentă și 4 pentru încărcare rapidă, cu firma Solaris din Polonia, ca urmare a licitației organizate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
Sunt ultimele autobuze care trebuie să vină la Suceava din lotul celor 62, care compun parcul de transport public electric la nivelul municipiului.
Valoarea contractului este de 50.426.627,35 lei, inclusiv TVA.
Termenul de livrare este de 22 luni. Am insistat la reprezentantul firmei Solaris să aducă cât mai repede autobuzele la Suceava”, a spus primarul Ion Lungu miercuri dimineață, după întâlnirea cu reprezentantul companiei furnizoare.

Conform contractului dintre cele două părți, garanțiile solicitate și obținute pentru cele 15 autobuze electrice Solaris sunt de 500.000 km parcurși sau 5 ani de utilizare, 8 ani la caroserie, 5 ani pentru bateriile electrice, 120.000 km parcurși pentru anvelope și 8 ani garanție pentru componentele de cauciuc.
“Sperăm să ajungă cât mai curând aceste autobuze să întregim parcul la capacitatea de 62 autobuze electrice, să putem trece la culoarul unic de transport public”, a adăugat edilul sucevean.

Din momentul în care vor fi aduse la Suceava toate autobuzele electrice necesare pentru transportul public local, se vor introduse sensurile unice pe bulevardele principale, astfel încât să se poată crea o bandă de circulație doar pentru autobuzele și microbuzele de transport în comun, a căror deplasare în teritoriu va fi vizibilă pe panourile informative montate în stațiile de așteptare pentru călători.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contractul pentru furnizarea a 15 autobuze electrice Solaris, semnat miercuri, la Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contractul pentru furnizarea a 15 autobuze electrice Solaris, semnat miercuri, la Primăria Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei