Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 88 (7700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Totuşi, ştie cineva ce-i la Dinamo?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fanii cu adevărat devotaţi echipei cu siguranţă că îşi amintesc de vremurile când un anume Cristi Borcea punea la punct presa venită să iscodeascăpe la o bază de antrenament a echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, trimiţând-o de unde a venit şi cerându-i pe un ton jumătate golănesc, jumătate imperativ: "Lăsaţi-ne să ne pregătim pentru Liga Campionilor!" Evident că visul de mărire al domnului Borcea nu a devenit realitate nici pe linie fotbalistică, nici... profesională, fiindcă eu continui să cred că unul din predecesorii săi, Gigi Neţoiu, a fost şi a rămas mai mare în grad, dovadăfiind faptul că a făcut ceva mai puţină puşcărie. Acum, vin şi vă pun o întrebare, zic eu, doar de bun simţ: nu vi se pare ceva în neregulă că acţionarii cei mai „tari”pe care i-a avut Dinamo au înfundat bulăul? Se poate formula şi altfel: oare de ce nu au plecat la pârnaie şi ceilalţi? Fiindcă îmi vine foarte greu să cred că doar Neţoiu şi Borcea au comis fel de fel de infracţiuni, iar ceilalţi acţionari au fost absolvenţi de şcoli de maici sau de... taici! Revin la abordarea istorică a evoluţiei, mai degrabă a involuţiei, echipei de fotbal Dinamo. Aşadar, după ce i-a vâjiit pe la ureche Champions' League, unde n-a ajuns niciodată, Dinamo şi-a primenit obiectivele: a început să se gândească la Europa League, şi chiar a ajuns o dată în grupe, în 2009! Cred că nimeni nu-şi poate explica acest miracol. Cert este că de multă vreme încoace nimic din ce se petrece la echipa asta nu prezintă nici urmă de logică. Antrenorii vin şi pleacă într-o viteză de nedescris, lotul de jucători se primeneşte şi el în permanenţă într-un soi de mişcare browniană, astfel încât anul trecut, parcă, defilaseră pe la echipăpeste 50 de jucători!... asta în timp ce singurul fotbalist adevărat care a călcat în ultimii ani pe acolo a fost vândut pe vreo doi bani juma' la Craiova! Astăiarnăau apărut nişte spanioli, cu CV-uride mare deschidere spirituală, care (aşa zicea-n CV!) cică jucaseră cândva (pe când n-aveau chiar sutade ani împlinită, nici reumatism, nici burtă!) pe la echipe chiar de fotbal. Au dispărut împreună cu acţionariatul fără bani!... care cică "cumpărase" echipa. Sau doar o închiriase!?! A fost şi un fel de antrenor, altă panaramă, care se făcuse de rahat şi la naţională, s-a cărat şi ăsta. Probabil că nu adusese bani de acasă, ca să-i plătească pe jucători, ca altul de mai înainte! Între timp, a venit Gigi Mutescu, a antrenat vreo două etape, s-a cărat. A venit Uhrin. Prinde Paştele!?! Pe-al nostru, căal lui a fost deja!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Totuşi, ştie cineva ce-i la Dinamo?.
 Vizualizări articol: 1270 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Totuşi, ştie cineva ce-i la Dinamo?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei