Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 88 (7700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Mirela Adomnicăi: ”Prea mulți români au murit până ce Florin Cîțu și Klaus Iohannis l-au revocat pe ministrul Sănătății”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi a declarat că prea mulți români și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea până ce premierul Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis l-au revocat pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. „De ce <a trebuit să moară oameni> ca această revocare să se producă?”, a întrebat Mirela Adomnicăi, ea adăugând că au trecut patru luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.

„Sunt patru luni în care Iohannis a tăcut complice, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru-catastrofă. Cei de la USR-PLUS l-au prezentat mereu pe Vlad Voiculescu ca pe un mare specialist al sănătății, ca cel mai <salvator> dintre <salvatori>, dar iată că acest <mare specialist>, sub pretextul reformării, nu a făcut decât să îngroape și mai tare sistemul de sănătate din România și a făcut un rău mult mai mare decât făcuse deja în 2016, în timpul guvernării Cioloș”, a spus Adomnicăi.

Deputatul PSD de Suceava a adăugat și că pandemia de COVID-19 este de mult scăpată de sub control, în primul rând din cauza incapacității realizării unui program de testare care să asigure informații corecte privind evoluția infectărilor și pe baza cărora să se poată lua măsuri eficiente de sănătate publică.

Ea a precizat că având doar 30% dintre bătrâni și bolnavi cronici vaccinați și pe fondul scăderii numărului persoanelor înscrise în platforma online, campania de vaccinare se îndreaptă spre un răsunător eșec, ceea ce implică prelungirea obligațiilor impuse populației.

„PNL, USR-PLUS și UDMR sunt obligați să nominalizeze un profesionist care știe să repare dezastrul produs de Voiculescu și care știe ce trebuie făcut pentru a depăși cu bine această criză sanitară”, a subliniat Mirela Adomnicăi. Ea a mai declarat că îl așteaptă pe viitorul ministru al sănătății la Suceava, pentru împărtășirea unui exemplu de bună practică, având în vedere că Vlad Voiculescu a ignorat complet Suceava, ceea ce ,,a dăunat grav sănătății”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mirela Adomnicăi: ”Prea mulți români au murit până ce Florin Cîțu și Klaus Iohannis l-au revocat pe ministrul Sănătății”.
 Vizualizări articol: 1202 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 5 voturi
Mirela Adomnicăi: ”Prea mulți români au murit până ce Florin Cîțu și Klaus Iohannis l-au revocat pe ministrul Sănătății”2.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei