Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 82 (7694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Calitate

Soluții rapide pentru întreaga gamă de izolații prin IZO Construct Dinamic Ipotești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de termoizolații, fonoizolații precum și cele care necesită hidroizolații au nevoie de soluții rapide, făcute să dureze o lungă perioadă de timp. Un astfel de pachet de soluții rapide și de calitate este oferit de firma IZO Construct Dinamic SRL din Ipotești, al cărui sediu se află la câteva minute de municipiul Suceava. În portofoliul aceste companii cu experiență în domeniul termoizolațiilor cu spumă poliuretanică există lucrări de care au nevoie o întreagă multitudine de beneficiari. Oferta firmei de construcții cuprinde realizarea unor celule deschise sau închise pentru mansarde, poduri, pereți interiori sau exteriori, planșee, tavane, acoperișuri plane sau în pantă, pardoseli, beciuri, subsoluri, hale, hambare, realizate în sistem civil sau industrial. O importantă experiență a companiei constă în realizarea fonoizolațiilor pentru cluburi, soluțiile oferite de profesioniștii firmei din Ipotești constituind precedente notabile în acest domeniu.

Spuma poliuretanică folosită în procedeul de izolare eliminăorice pierdere termică,asigurând o economie la energie de pânăla 40%. Fiind cel mai bun sistem de izolare de pe piață, izolarea cu spumăpoliuretanicăoferăo protecție completă a întregii clădiri, fărănici o pierdere termică. Câteva caracteristici ale acestui material folosit constau în faptul că spuma izolantă urmează conturul de suprafață și aderă la toate materialele și suprafețele, izolarea făcându-se fără îmbinări, protejează împotriva frigului, a căldurii și a umidității, pierderile de căldură prin acoperiș fiind excluse prin folosirea acestui procedeu. De asemenea procedeul poate fi folosit atât pentru construcții noi, cât și la reabilitarea celor vechi. Grosimea și greutatea izolației sunt reduse, nefiind solicitată structura clădirii, izolația are o rezistență mare la îmbătrânire, temperaturile la care rezistă fiind cuprinse între -50 °C si +100 °C.

Cei interesați de astfel de lucrări de izolare în domenii diverse pot primi informații de pe adresa de Facebook a firmei, Izolații spuma poliuretanica Suceava, sau la numărul de telefon 0758 511501.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soluții rapide pentru întreaga gamă de izolații prin IZO Construct Dinamic Ipotești.
 Vizualizări articol: 1181 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soluții rapide pentru întreaga gamă de izolații prin IZO Construct Dinamic Ipotești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei