Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 82 (7694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

În primele trei luni ale anului

32 de bătrâni și peste 400 de copii și familiile acestora, ajutați de Asociația „Licuricii fericiți” Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

32 de bătrâni și peste 400 de copii și familiile acestora au fost ajutați, în primele trei luni ale acestui an, de Asociația „Licuricii fericiți” Câmpulung Moldovenesc. Așa arată un bilanț făcut de învățătoarea Nicoleta Bogoș, de la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc, președinta Asociației „Licuricii fericiți”, asociație care funcționează de peste 4 ani.

Dacă beneficiarii direcți sunt bătrânii și copiii, beneficiarii indirecți sunt comunitățile donatorilor, spune Nicoleta Bogoș. „Menționăm donațiile în alimente, haine, consumabile, rechizite, timp, deplasări personale ale donatorilor la familiile vulnerabile pentru care vă mulțumim din suflet. De peste 4 ani ne desfășurăm activitatea strict pe bază de voluntariat, iar cheltuielile de transport, care nu sunt puține, le suportă voluntarii. Vă suntem extrem de recunoscători tuturor celor care ne sunteți aproape și ne ajutați să ajutăm, fie că donați financiar, material, ne donați timp, sfaturi, gânduri bune! Împreună facem lumea mai bună!”, este mesajul transmis de președinta Asociației „Licuricii fericiți”.

 

„Educație cu Licurici” și ,,Umanitate pentru comunitate”

În cadrul programului „Educație cu Licurici”, în primele trei luni ale anului 2021, s-au oferit pachete complete cu rechizite pentru 90 de copii, în valoare de 9.000 de lei, s-a acordat o masă caldă (484 de porții) și gustări pentru 22 de copii de la Centrul Educațional Licurici, în valoare de 7.800 de lei. De asemenea, 1.100 de lei au mers către achitarea transportului copiilor către centru. „Mai adăugăm consumabile, produse igienă, obiecte inventar (laptop, imprimantă, frigider, dozator apă, dotări grupuri sanitare, cărți, jocuri terapeutice, rechizite, logistică), toate în valoare de 8.860 de lei, chirie și utilități centru -  8109,03 lei, 10 tablete noi cu abonament internet pentru școala online a copiilor defavorizați: 5100 lei, bursele Licurici, renovarea și dotarea Centrului Educațional, care au reprezentat/reprezintă cheltuieli din bugetul anului trecut”, a completat Nicoleta Bogoș.

Merită să amintim șiprogramul ,,Umanitate pentru comunitate”, inițiat de „Licurici”, prin care doi copii, David și Ionuț, au fost ajutați cu 1460 de lei (alimente, pampers, lapte praf, medicamente, produse igienă). De asemenea, 16.048 de lei din donații au mers către investigații și proceduri medicale, terapii și medicamente pentru copiii și bătrânii vulnerabili, 2.114 lei au fost cheltuiți pentru plata utilităților unor bătrâni, lemne de foc pentru 14 familii, 10 mc prin bunăvoința Primăriei municipiului Câmpulung Moldovenesc, la care se adaugă și o donație logistică - Muzeul ,,Arta Lemnului”, în valoare de 2.000 de lei. „Prânzul de sâmbătă” a costat asociația, în primele trei luni, 11.700 de lei (910 porții de hrană caldă, 150 de kg fructe, 70 de kg produse de patiserie, 460 litri răcoritoare, 1000 de pâini), bani care au venit din donații și sponsorizări.

 

Continuați să ajutați!

În „raportul de comunitate” sunt trecute mai multe cifre relevante pentru activitatea „Licuricilor” de la începutul acestui an, astfel că la cheltuieli este trecută suma de 73.291,03 lei, iar la fonduri disponibile: 3.528,317 lei. Voluntarii Asociației „Licuricii fericiți” Câmpulung Moldovenesc mulțumesc tuturor donatorilor, sponsorilor, oamenilor care le-au fost alături și în acest an.

„Existăm din dragoste și respect pentru oameni, din credința că nimic nu este imposibil, iar noi putem aduna oameni frumoși în jurul celor care au atât de multă nevoie! Facem ceea ce putem, cu ceea ce avem, acolo unde ne aflăm, străduindu-ne să schimbăm destine în bine, să redăm încrederea și speranța, să facem lumea mai bună - o lume în care ne dorim cu toții să trăim! Ajută-ne să împlinim visuri, să dăruim zâmbete!”, este mesajul „Licuricilor”.

Continuați să ajutați! Continuați să sprijiniți acțiunile Asociației „Licuricii Fericiți”. Orice ajutor este bine-venit! 

„Fii voluntar, implicându-te în oricare din proiectele noastre! Direcționează 2% din impozitul pe venit dacă ești contribuabil sau persoană fizică autorizată! Direcționează 20% din impozitul pe profit dacă te încadrezi, ca firmă, în prevederile legislative!

Donează alimente, haine, jucării, rechizite, obiecte de mobilier sau electrocasnice, orice consideri că îți prisosește, dar poate fi un dar neprețuit pentru cei care nu au nimic și singuri, nu pot răzbate! Contactează-ne dacă ai idei de colaborare, sugestii sau crezi că ne putem implica frumos într-o poveste care are nevoie de personaje pozitive! Susține-ne promovând activitatea, proiectele și rezultatele noastre! Trimite-ne un gând bun, iar noi îl vom transmite mai departe”, au completat voluntarii asociației.

Puteți dona prin transfer bancar: Asociația ,,Licuricii fericiți”. Cont lei: RO46BTRLRONCRT0379547801. Cont euro: RO93BTRLEURCRT0379547801 sau prin: PayPal: licuricii.fericiti@gmail.com. Telefon: 0721 046 095.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 32 de bătrâni și peste 400 de copii și familiile acestora, ajutați de Asociația „Licuricii fericiți” Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
32 de bătrâni și peste 400 de copii și familiile acestora, ajutați de Asociația „Licuricii fericiți” Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei