Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 82 (7694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Parfumuri

„My Geisha”, noua locație din Iulius Mall Suceava dedicată tuturor iubitorilor de esențe unice și pasionatelor de skincare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„My Geisha” este noua locație din Iulius Mall Suceava dedicată tuturor iubitorilor de esențe unice și pasionatelor de skincare. Acest loc aduce propuneri de parfumuri create în Emiratele Arabe și produse coreene pentru îngrijirea tenului. „Vino la „My Geisha” din Iulius Mall și descoperă aroma perfectă pentru tine! Fie că el preferă notele mai puternice de ambra și ea pe cele dulci, precum irisul sau migdalele, cu siguranță veți găsi parfumurile perfecte pentru amândoi la My Geisha”, transmit reprezentanții Iulius Mall.

Note puternice și persistente de ambra, lemn de agar, mosc și multe alte esențe vă întâmpină în noua locație a brandului My Geisha, aflată la parterul Iulius Mall Suceava. Disponibile într-o  gamă de miresme creată de maeștri parfumieri din Emiratele Arabe, propunerile care au cucerit întreaga țară pot fi testate acum și în Iulius Mall. Irisul, moscul, vanilia și șofranul se împletesc în sticluța Powder, florile de cireș, migdalele dulci și notele delicate de trandafiri pot fi descoperite în parfumul Sakura, iar Cannabis, parfumul care poate fi folosit atât de ea, cât și de el, unește note verzi și lemnoase cu cafea și tabac. „My Geisha” are și o colecție de uleiuri de parfum, ce persistă până la 24 ore, și ale căror arome te cuceresc pe loc. Pentru cei care sunt în căutarea unui cadou special, noua locație le propune gama my Geisha Luxury, unde vor descoperi o trilogie seducătoare de uleiuri și ape de parfum, în sticluțe de cristal: Foreplay, Rehab și Overdose.

Pentru fiecare dintre doamne și domnișoare, ritualul de skincare este o adevărată experiență. La „My Geisha” găsiți produse coreene pentru îngrijirea pielii, precum: măști de față cu particule de aur ce oferă luminozitate tenului, măști pentru ochi pentru un aspect radiant, exfoliante pentru netezirea pielii, seruri cu acid hialuronic și multe alte produse care au revoluționat industria de beauty.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „My Geisha”, noua locație din Iulius Mall Suceava dedicată tuturor iubitorilor de esențe unice și pasionatelor de skincare.
 Vizualizări articol: 1443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„My Geisha”, noua locație din Iulius Mall Suceava dedicată tuturor iubitorilor de esențe unice și pasionatelor de skincare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei