Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 82 (7694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prima conferință tematică din cadrul Campaniei „Vaccinare și testare pentru învățare!”, organizată de IȘJ Suceava

Joi, 8 Aprilie 2021 (20:12:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava a organizat joi, 8 aprilie 2021, în sala de ședințe a Liceului Teoretic „Filadelfia” Suceava, o conferință tematică, în cadrul Campaniei Naționale „Vaccinare și testare pentru învățare!”. Formatul conferinței a fost de tip mixt, prin participare fizică și online a directorilor unităților de învățământ din județ. La conferință a fost prezent secretarul de stat din Ministerul Educației, Zoltan Kallos, alături de reprezentanți ai Consiliului Județean al Elevilor, Asociației Părinților Suceava și reprezentanți ai autorităților locale și județene: Primăria Suceava, Prefectura Suceava, ISU Suceava, IPJ Suceava și DSP Suceava, precum și reprezentanți ai sindicatelor din învățământul preuniversitar sucevean.

După cum au transmis reprezentanții IȘJ Suceava, conferința a avut ca scop promovarea obiectivelor campaniei „Vaccinare și testare pentru învățare”, de informare a elevilor, cadrelor didactice și părinților, cu privire la importanța și necesitatea diminuării efectelor pandemiei de Covid-19 prin vaccinarea voluntară a personalului din învățământ.

 

3.424 de persoane angajate în unitățile de învățământ sucevene au fost vaccinate

Din intervențiile participanților a rezultat, după cum susține purtătorul de cuvânt al IȘJ Suceava, inspector școlar prof. Ioan Cezar Anuței, o reală susținere pentru campania de vaccinare și sprijin pentru aplicarea măsurilor care să permită reîntoarcerea copiilor/elevilor la școală, cu prezență fizică, „ținând cont de faptul că, la data prezentei, 3.424 de persoane angajate în unitățile de învățământ au fost vaccinate (2.501 cadre didactice, 359 personal didactic auxiliar, 564 personal nedidactic), iar procentul elevilor și personalului confirmat cu Covid-19 este sub 1%”. De asemenea, în cadrul conferinței au fost analizate și alte aspecte de interes pentru desfășurarea activităților în sistemul de învățământ, precum pregătirea activităților de recuperare a pierderilor generate de predarea online, plata burselor pentru elevi, transportul elevilor etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima conferință tematică din cadrul Campaniei „Vaccinare și testare pentru învățare!”, organizată de IȘJ Suceava.
 Vizualizări articol: 1190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prima conferință tematică din cadrul Campaniei „Vaccinare și testare pentru învățare!”, organizată de IȘJ Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei