Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 34 (7646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Competiție internațională

O medalie de argint și două de bronz pentru trei elevi de la Colegiul „Ștefan cel Mare”, la Olimpiada de Geometrie Iraniană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei elevi de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava au obținut o medalie de argint și două de bronz la Olimpiada de Geometrie Iraniană, ediția a VII-a, o competiţie academică anuală cu un grad de dificultate ridicat pentru elevi. Este vorba de elevii Șerban Orza, clasa a X-a, medalie de argint, profesor îndrumător Dan Popescu; Antonio Laslău, clasa a VIII-a, medalie de bronz, profesor îndrumător Raluca Alexa; Maria Popa, clasa a X-a, medalie de bronz, profesor îndrumător Dan Popescu.

În anul 2017, la aceeași olimpiadă, obținea „argint” ștefanistul Bogdan Rusu.

Elevii suceveni au participat la secțiunea „Intermediate”, la care s-au înscris 194 de concurenți din 42 de țări. Competiția a avut loc pe 30 octombrie 2020 și s-a desfășurat online. Concurenții au redactat soluțiile problemelor în limba engleză, obiectivitatea fiind asigurată și de înregistrarea video a activității fiecărui concurent.

 La Olimpiada de Geometrie Iraniană au participat 300 de elevi de talie internaţională. Concursul s-a desfăşurat online, în 42 de ţări.  „Geometria este unul dintre cele mai vechi subdomenii ale științei umane. Din 2014, Olimpiada de Geometrie și-a propus să acorde mai multă atenție geometriei și să promoveze gândirea geometrică și logică. Acest eveniment este o competiție academică anuală pentru elevi de liceu care și-a extins activitatea la nivel internațional în 2015, prin care se desfășoară simultan în diferite țări din întreaga lume”, ne-au spus reprezentanții Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O medalie de argint și două de bronz pentru trei elevi de la Colegiul „Ștefan cel Mare”, la Olimpiada de Geometrie Iraniană.
 Vizualizări articol: 317 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O medalie de argint și două de bronz pentru trei elevi de la Colegiul „Ștefan cel Mare”, la Olimpiada de Geometrie Iraniană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei