Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 34 (7646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pierdere neașteptată

Angajat al Teatrului “Matei Vișniec” Suceava, mort la doar 44 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea mai tânără instituție culturală a Sucevei, Teatrul “Matei Vișniec”, a suferit marți prima “pierdere” a unui om din colectivul care îl face să funcționeze. Cătălin Bogdănescu, economistul instituției, a murit la doar 44 de ani, mult prea devreme, după ce inima sa a cedat, chiar pe când mergea spre Spital, să vadă de ce se simte rău.

“Cătălin Bogdănescu a fost colegul și prietenul nostru. A fost … până ieri, când universul a hotărât altfel și ne-a lăsat pustiiți și frământați de zeci de întrebări care nu-și vor găsi răspuns. O inimă bună a încetat să mai bată mult prea devreme, iar sufletul lui mare s-a ridicat la cer lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia îndurerată. Ne vom aminti cu drag de tine, Cătălin! Odihnește-te în pace și drum lin în lumină!”, au transmis colegii săi, pe pagina de socializare a instituției.

Pline de emoție și regrete sunt și mesajele altor reprezentanți ai teatrului, “șocați” de dispariția subită a unui coleg îndrăgit.

“Azi te ai gândit să pleci.....???? Atât de repede, cred că nu ai avut timp să te gândești ce o să fie în sufletele noastre, probabil nici nu ți-ai dat seama ce se întâmplă cu tine!!! Acum nici noi nu vrem să credem ce s-a întâmplat cu tine!!! Ar fi frumos să fie un vis ceea ce se întâmplă!!!!

De ce așa???? De ce atât de repede??? De ce? De ce?De ce?

Cătălin Bogdănescu R.I.P”, a postat de ieri actorul Alexandru Marin.

“Era mereu prezent unde era nevoie de el/Sărea să te ajute ori de câte ori aveai nevoie./ Zâmbea cum rar mai vedeai. /Avea un zâmbet frumos (deseori îl invidiam pentru cât de frumos zâmbea, chiar în situații deloc plăcute).

Era diplomat. Simțea ticăloșia celor din jur, cunoștea greutățile vieții și dubla măsură a celor din jur./Nu-l puteai duce cu vorba. / Știa „câte parale” face fiecare dintre cei care îl înconjoară./ Era sincer, deschis și pregătit pentru orice idee sau inițiativă. / Muncea enorm, până la sacrificiu (fară a se aureola cu titlul de erou). / Era un familist convins și un tată.. cum mulți ne-am dori să fim. / Era un OM atât de mare încât doar lacrimile despărțirii ar putea descrie dimensiunile umanității sale. / Eu l-am cunoscut prea puțin. /

Vorbele acestea sunt sărăcăcioase…”,  este un fragment din mesajul poetic “In memoriam ” dedicat de Geo Alupoae colegului său Cătălin Bogdănescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angajat al Teatrului “Matei Vișniec” Suceava, mort la doar 44 de ani.
 Vizualizări articol: 370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angajat al Teatrului “Matei Vișniec” Suceava, mort la doar 44 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei