Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 34 (7646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărire

Un tânăr fără permis a abandonat mașina și a fugit, în speranța de a scăpa de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aventura unui tânăr de a se urca la volan și a conduce autoturismul fără a deține un permis de conducere s-a terminat prost pentru acesta, fapta sa soldându-se cu un dosar penal deschis pe numele său.

Întregul incident s-a derulat în cursul dimineții de marți, după ce polițiștii din cadrul Poliției orașului Salcea au primit o informație referitoare la faptul că un tânăr s-ar fi urcat la volan în comuna Dumbrăveni, deși nu are drept de a conduce autovehicule. În jurul orei 07.45, aflați în supravegherea şi controlul traficului rutier în faţa Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni, au observat în trafic un autoturism marca Opel Vectra, care se deplasa pe DN 29, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Botoşani către municipiul Suceava.

În momentul în care conducătorul autoturismului a observat echipajul de poliţie plecând de pe loc, a încercat să se sustragă controlului, a mărit viteza de deplasare, iar în dreptul Oficiului Poştal din centrul localităţii Dumbrăveni a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară a unei autoutilitare, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu ce separă sensurile de mers, pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată regulamentar. Polițiștii au continuat urmărirea acestuia, iar la intersecţia dintre DN 29 cu DJ 208B, conducătorul autoturismului a efectuat un viraj la dreapta pe un drum comunal, a oprit brusc pe partea dreaptă, a coborât de la volanul vehiculului lăsând motorul pornit și a încercat să-şi piardă urma pe uliţele satului Dumbrăveni. Polițiștii l-au urmărit pedestru, fiind în scurt timp prins și imobilizat.        

Șoferul a fost condus la autospeciala de poliţie, cu ocazia legitimării constatându-se că autoturismul a fost condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu, care se afla singur în mașină. Verificarea în bazele de date ale Poliției Române a arătat faptul că cel de la volan nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr fără permis a abandonat mașina și a fugit, în speranța de a scăpa de polițiști.
 Vizualizări articol: 355 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr fără permis a abandonat mașina și a fugit, în speranța de a scăpa de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei