Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 34 (7646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nu ratați!

Promoții între 30% și 70% la mai multe servicii de înfrumusețare, la Salonul Queen Elisabeta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Salonul Queen Elisabeta din municipiul Suceava își întâmpină clienții, la început de an, cu oferte greu de refuzat, cu promoții între 30% și 70% la mai multe servicii de înfrumusețare.

Fie că vorbim de tratamente revoluționare pentru slăbit prin criolipoliză sau lasere de ultimă generație pentru epilare definitivă, tratamente non-invazive, care nu produc nici un disconfort semnificativ pacientului şi care oferă garanție 100%, fie că vorbim despre tratamente pentru păr, servicii de manichiură/pedichiură sau parfumuri Queen, la toate veți găsi oferte tentante. În încercarea de a atinge idealurile de frumusețe pe care și le setează, atât femeile, cât și bărbații apelează la o multitudine de tehnici de slăbire.

 

Criolipoliză cu 2 aplicatori, cu 30% reducere la 3 ședințe

O metodă cu rezultate spectaculoase este criolipoliza, o metodă revoluționară de slăbit. În această perioadă, Salonul Queen Elisabeta vă oferă servicii de remodelare corporală: criolipoliză cu 2 aplicatori, cu 30% reducere la 3 ședințe.

Salonul de înfrumusețare Queen Elisabeta este afacerea Simonei Rusu, care ne-a dat câteva detalii despre eficiența tratamentului de slăbire prin criolipoliză, o procedură non-chirurgicală de slăbire localizată și remodelare a corpului, cu rezultate eficiente. Criolipoliza poate fi folosită pe orice zone acoperite de țesut gras: zona subtoracală (linia sutienului), abdomen superior/inferior, flancuri (șolduri), coapse intern/extern, zona subfesieră, genunchi sau gambe.

Pacientul care alege această procedură de slăbire nu va suferi nici un fel de durere, vânătaie, traume interne sau cicatrici, nu va simți senzația neplăcută de frig și nu va avea parte de efecte adverse sau complicații. De asemenea, criolipoliza nu necesită incizii sau anestezie. De aceea, merită să încercați această metodă de slăbire non-invazivă, la Salonul Queen Elisabeta, unde veți găsi şi un personal amabil, pregătit în orice moment să vă ajute, să vă ofere servicii impecabile, într-o atmosferă plăcută.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să vizitați Queen Elisabeta Suceava – Salon şi Parfumerie (str. Ştefan cel Mare, nr. 43, bl. E3, sc. C), telefon: 0330 803 058; 0748 279 422, www.parfumeriaa.ro, unde în această perioadă găsiți oferte greu de refuzat, reduceri și promoții atractive.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Promoții între 30% și 70% la mai multe servicii de înfrumusețare, la Salonul Queen Elisabeta.
 Vizualizări articol: 236 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Promoții între 30% și 70% la mai multe servicii de înfrumusețare, la Salonul Queen Elisabeta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei