Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 34 (7646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În Burdujeni

O polițistă a făcut un ”direct”, prin stație, în miez de noapte, din mașina aflată la spălătorie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un locatar al unui bloc din cartierul Burdujeni al municipiul Suceava, aflat în imediata apropiere a Complexului Ramiro, lângă care se află o spălătorie auto de tip self wash, a surprins în miez de noapte doi polițiști care își spălau autospeciala. Până aici nimic în neregulă, doar că polițista rămasă în interior i-a dat indicații prin stația autospecialei colegului care spăla exteriorul. S-a auzit astfel de la o distanță apreciabilă cum polițista îi dădea colegului indicații cu privire la mochete și alte detalii. Firesc, oamenii au fost deranjați de vocea amplificată din miez de noapte. Imaginile au fost transmise către mass-media și au stârnit deja foarte multe reacții.

Reprezentantul poliției, comisarul-șef Ionuț Epureanu, spune că a fost vorba doar de o eroare regretabilă, în sensul că polițista din mașină a pornit fără să-și dea seama stația: ”Noaptea de 09/10.02.2021, în jurul orei 01.00, echipajul aflat în serviciu a procedat la toaletarea şi spălarea autospecialei având în vedere faptul că materialele antiderapante dispersate pe carosabil și zăpada topită au dus la imposibilitatea folosirii autospecialei în condiții optime. Polițiștii au plătit activitatea la automatul bancar respectiv, un agent spălând autospeciala la exterior, iar colega agent toaletând interiorul. Din discuțiile purtate cu colega agent a rezultat faptul că din eroare a acționat pentru circa 2-3 minute stația audio a autospecialei în momentul în care a încercat să șteargă cu o lavetă aparatura de bord, discuția cu colegul aflat la exterior fiind astfel captată de sistemul acustic.

Precizez faptul ca nu a existat nici un apel sau sesizare care să solicite o intervenție a echipajului la spălătorie sau în zona respectivă, iar materialul mediatic asociază doar un conflict administrativ dintre antreprenorul respectiv şi locatari cu prezența echipajului de poliţie pentru toaletarea autospecialei şi declanșarea involuntară a sistemului acustic. Tot din verificări a rezultat faptul ca în cele aproximativ 2 minute cât sistemul acustic a fost deschis agenții nu au folosit expresii sau cuvinte triviale!”

Așadar, se merge pe varianta unei erori regretabile, mult mai convenabile decât a deranjării voite și inexplicabile a ordinii și liniștii publice.

Trecând peste acest incident mai mult sau mai puțin grav, cert este că acea spălătorie este intens contestată de locatarii din zonă, care au depus reclamații la Direcția de Sănătate Publică Suceava și la Primăria municipiului Suceava, în care reclamă că nivelul de zgomot contravine normelor în vigoare, având în vederea apropierea de blocuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O polițistă a făcut un ”direct”, prin stație, în miez de noapte, din mașina aflată la spălătorie.
 Vizualizări articol: 529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O polițistă a făcut un ”direct”, prin stație, în miez de noapte, din mașina aflată la spălătorie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei