Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 34 (7646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învățământ

Colocviul educațional „Provocările școlii online în integrarea elevilor cu cerințe educaționale speciale în învățământul de masă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava organizează vineri, 12 februarie 2021, începând cu ora 15.00, online, Colocviul educațional „Provocările școlii online în integrarea elevilor cu CES în învățământul de masă”. Grupul țintă îl constituie personalul didactic din Centrele Școlare de Educație Incluzivă (CSEI) sau școli în care sunt integrați elevi cu cerințe educaționale speciale (CES)

Responsabili activitate: prof. metodist Georgeta Colibaba, prof. Marinela Mocanu. Parteneri: IȘJ Suceava, Colegiul Tehnic „Ion Holban” din Iași. Invitați: prof. dr. Viorica Manolache, director adjunct la Colegiul Tehnic „Ion Holban” din Iași, profesor psihopedagog Adelina Ramona Ștefan, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iași, prof. Anișoara Chelaru, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iași, prof. Gabriela Lupașcu, director al CSEI Suceava, prof. Maria Pavelescu, director la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava, prof. Gabriela Juverdeanu, Școala Profesională Specială Câmpulung Moldovenesc, prof. Ionel Dumistrăcel, inspector școlar pentru învățământ special, IȘJ Suceava. Temele sesiunii online: Asemănări și deosebiri în activitățile școlare desfășurate online cu elevii cu CES cuprinși în învățământul de masă și elevii cu CES școlarizați în CSEI; Formarea profesională a elevilor cu CES; Intervenția psihopedagogică la elevii cu CES în context pandemic; Programe de sprijin pentru actorii implicați în educația elevilor cu CES; Procedura de sistem Managementul de caz al copiilor cu CES. Înscrierile la sesiunea online se face prin completarea formularului online disponibil la https://forms.gle/xAmDYy5HLtZdpJNu8, până joi, 11 februarie 2021, ora 12:00 (limita este de 100 de persoane pe această platformă).

Conectarea la link-ul activității se poate face exclusiv pe baza adresei de g-mail introdusă de fiecare participant în formularul de înscriere online. Linkul pentru conectare va fi transmis prin e-mail.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colocviul educațional „Provocările școlii online în integrarea elevilor cu cerințe educaționale speciale în învățământul de masă”.
 Vizualizări articol: 274 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Colocviul educațional „Provocările școlii online în integrarea elevilor cu cerințe educaționale speciale în învățământul de masă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei