Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 27 (7639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

3-5 februarie

Seminarul online „Lions Quest - Abilități pentru adolescență”, pentru profesorii din Poiana Micului și Solonețu Nou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava anunță că, în perioada 3-5 februarie 2021, va fi organizat Seminarul online „Lions Quest - Abilități pentru adolescență”, destinat profesorilor Școlii Gimnaziale „Krystyna Bochenekˮ din localitatea Poiana Micului și ai Școlii Gimnaziale „Henryk Sienkiewiczˮ din localitatea Solonețu Nou. Seminarul va fi condus de Alina Iosep - formator acreditat Lions Quest. „Învățarea socială și emoțională reprezintă baza învățării și cheia succesului școlar, lucru dovedit din ce în ce mai mult de către schimbările și preocupările actuale ale dascălilor, specialiștilor din domeniul educației, psihologiei, pedagogiei și nu numai”, susțin organizatorii seminarului.

Evenimentul este organizat cu sprijinul conducerii şcolilor gimnaziale „Krystyna Bochenekˮ și „Henryk Sienkiewiczˮ, precum și al Clubului Lions Suceava.

Școala Gimnazială „Krystyna Bochenek”, situată în satul Poiana Micului, comuna Mănăstirea Humorului, a fost construită în anul 2009, din fondurile Senatului Republicii Polonia și poartă numele „Krystyna Bochenek” în memoria celei care a fost vicepreședinta Senatului Republicii Polonia, distins filolog, promotoare a limbii și culturii poloneze, Krystyna Bochenek.

Școala a fost inaugurată pe 10 octombrie 2009, eveniment la care a fost prezentă și Krystyna Bochenek. La scurt timp, ea și-a pierdut viața în tragicul accident de avion de la Smolensk din aprilie 2010.

Numele „Krystyna Bochenek” a fost atribuit școlii în ziua de 10 octombrie 2010, în prezenta excelenței sale Bogdan Borusewicz, Mareşalul Senatului Poloniei. La cele două școli gimnaziale, majoritatea elevilor sunt de naționalitate polonă și studiază limba polonă maternă câte trei ore pe săptămână, începând de la grădiniță.

În cadrul seminarului, se vor căuta răspunsuri la întrebări precum: „De ce cheia succesului școlar este reprezentată de învățarea socio-emoțională? Ce rol au emoțiile și cum stimulează ele învățarea cognitiv-comportamentală? De ce învățarea socială este importantă și ce relații se pot crea între toate aceste tipuri de învățare?”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seminarul online „Lions Quest - Abilități pentru adolescență”, pentru profesorii din Poiana Micului și Solonețu Nou.
 Vizualizări articol: 370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seminarul online „Lions Quest - Abilități pentru adolescență”, pentru profesorii din Poiana Micului și Solonețu Nou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei