Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 27 (7639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dotări

Încă 30 de concentratoare de oxigen au ajuns la Spitalul Municipal Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Municipal Rădăuți a primit marți încă 30 de concentratoare de oxigen. În acest fel, unitatea medicală rădăuțeană are 86 de concentratoare de oxigen, din care 76 sunt primite sau achiziționate de la începutul pandemiei de SARS-CoV-2. Aceste noi echipamente medicale au venit prin intermediul Ministerului Sănătății, al Ministerului Administrației și Internelor și al Departamentului pentru Situații de Urgență, cu sprijinul ISU "Bucovina" Suceava și al Instituției Prefectului de Suceava.

Traian Andronachi, managerul spitalului, a ținut să le mulțumească tuturor celor care își aduc contribuţia la buna funcționare a Spitalului Municipal Rădăuți.

”Rolul meu ca manager al Spitalului Municipal Rădăuți a fost, este și va fi acela de a asigura toate condițiile, materiale și umane, pentru buna derulare a activității. Pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor celor au sprijinit unitatea medicală rădăuțeană pentru că în acest fel putem să asigurăm în condiții cât mai bune actul medical de care au nevoie persoanele care vin aici pentru tratament de specialitate”, a arătat Traian Andronachi.

Trebuie spus că și săptămâna trecută Spitalul Municipal Rădăuți a mai primit trei concentratoare de oxigen, acestea fiind donate de reprezentanții Bisericii Penticostale Maranata.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă 30 de concentratoare de oxigen au ajuns la Spitalul Municipal Rădăuți.
 Vizualizări articol: 228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă 30 de concentratoare de oxigen au ajuns la Spitalul Municipal Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei