Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 sep 2020 - Anul XXV, nr. 216 (7521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inițiative

Marian Andronache vrea să transforme Suceava într-un oraș educat și viu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PMP Suceava și candidatul acestui partid pentru funcția de primar al Sucevei, Marian Andronache, a declarat că își dorește să transforme municipiul reședință de județ într-un oraș educat și viu. Marian Andronache a precizat că cele două obiective fac parte din programul său prin care vrea ca Suceava să devină un oraș cu adevărat european. Andronache a dat asigurări că sub conducerea sa, Suceava poate deveni un oraș de nota 10, un oraș civilizat, educat, verde, sănătos, inteligent, curat, viu, sigur și eficient. Candidatul PMP pentru Primăria Suceava a subliniat că în funcția de primar va investi mai mult în educație, iar o prioritate a sa va fi dezvoltarea parteneriatelor cu Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava. Mai mult, actualul viceprimar al Sucevei a spus că va pune accent pe dezvoltarea învățământului dual, astfel încât fiecare tânăr să poată învăța o meserie pentru a avea un loc de muncă bine plătit aici, acasă, fără a mai fi nevoit să plece în străinătate. De asemenea, Marian Andronache a declarat că va susține dezvoltarea unui sistem de transport public special pentru elevi, acesta urmând să fie gratuit. Candidatul PMP pentru funcția de primar al Sucevei a mai adăugat că vrea ca Suceava să fie un oraș viu, în care sucevenii să aibă parte de o activitate culturală extrem de diversificată, dar și mult mai multe modalități de petrecere a timpului liber. „Dacă nu am mai face cultură după ureche și am avea parte de festivaluri, concerte, teatru de vară, cinematografe?”, i-a întrebat Marian Andronache pe suceveni. El mai propune înființarea unui Departament pentru cultură în cadrul primăriei, realizarea unui amfiteatru în aer liber pentru concerte și a unui teatru de vară, dar și înființarea unor zone de picnic pentru suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache vrea să transforme Suceava într-un oraș educat și viu.
 Vizualizări articol: 988 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Marian Andronache vrea să transforme Suceava într-un oraș educat și viu1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei