Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 sep 2020 - Anul XXV, nr. 216 (7521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Un microbuz din Suceava, implicat într-un accident mortal pe DN 2, la Ialomița

Luni, 14 Septembrie 2020 (17:02:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O autoutilitară de 3,5 tone, de transport marfă, înmatriculată în Suceava, a fost implicată într-un accident mortal, luni, în jur de ora 12.00, pe DN 2 Urziceni-Buzău, în apropierea localității Cotorca, județul Ialomița.

Conform Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române, microbuzul în care se aflau șoferul și două pasagere a intrat într-un autotren staționat, încărcat cu bere.

Din cercetările ulterioare a rezultat că un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Suceava, șoferul microbuzului, a intrat brusc și inexplicabil în autotrenul staționa, cu viteză foarte mare.

O femeie în vârstă de 56 de ani, din Suceava, a decedat, în timp ce o alta, tot de 56 de ani, a fost rănită grav. Din imaginile de la fața locului se observă că unul dintre răniți a fost preluat de un elicopter SMURD, fiind în stare gravă. 

Traficul rutier de pe drumul național-european a fost întrerupt pe ambele sensuri în jur de o oră.  

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, un echipaj al SAJ Ialomiţa şi un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea celor 2 victime rămase încarcerate. Din nefericire, una dintre victime a fost extrasă fără semne vitale. Celorlalte victime le-au fost acordate îngrijiri la faţa locului de echipajele SMURD şi SAJ. Elicopterul SMURD a preluat cealaltă victimă extrasă, pe care a transportat-o pe calea aerului la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti. Militarii au mai acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingerea incendiului la locul accidentului şi sablare carosabil”, a transmis ISU Ialomiţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un microbuz din Suceava, implicat într-un accident mortal pe DN 2, la Ialomița.
 Vizualizări articol: 6488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un microbuz din Suceava, implicat într-un accident mortal pe DN 2, la Ialomița5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei